Přejít na obsah

Omega Speedmaster 38 Coax Chronograph


prischera

Doporučené příspěvky

Dneska přišel newsletter od Omegy a musím říct, že proti předchozím reduced modelům za mě rozhodně palec nahoru. Mají něco do sebe. Líbí se oválné sčítače i řešení datumky. Jen škoda že nedělají úplně černou verzi.

 

32430385006001.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oválná datumka se mi líbí taky, oválné subdialy moc ne, alespoň na obrázku. Nebo lépe řečeno, nelíbí se mi kombinace na výšku orientovaného oválu datumky a na šířku orientovaných oválů sčítačů. Ale z fotky těžko soudit, třeba budou naživo fajn. Jinak hezké hodinky s evidentně pěkným zpracováním, zajímavý detail je i dělená luneta se světlým reliéfním povrchem, která opticky hodinky ještě trochu zmenšuje. Míří zjevně spíš na dámy než na pány.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jo! :D

 

Tady je fotka modrejch s datem 17., pro představu:

 

https://professionalwatches.com/2017/06/speedmaster-38-co-axial.html

 

Holt dvojici objemných čísel zúží deformací, pokud je vidět vždy jen jedno datum, ničemu to nevadí. U triple date nebo skeletonů by to ale vypadalo blbě.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me vypadaji moc pekne.. Predchozi model jasne odkazoval a vychazel z vetsiho bratricka a i kdyz rozmerove mensi, vypadaly porad spise jako pansky model. Nyni je designova linie jasna a cili na zeny, kterym se bude urcite prave libit novejsi verze. Ty v drtive vetsine vubec nezajima, ze jde hodinky odvozene od ikonickych Moonu..  :) A co se tyce ovalnych scitacu, diky nim pusobi cifr vice plasticky, ovalne linie jeste vice podrthuje zapusteni scitacu.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...