Přejít na obsah

hodinkář


Doporučené příspěvky

Ač velice nerad musím vyjádřit svoji nespokojenost s chováním tohoto člena. Nabídl jsem mu hodinky, které poptával a on okamžitě potvrdil, že je bere. Dokonce jsem mu přistoupil i na platbu dobírkou. V podstatě jsem jen čekal, až mi pošle adresu. Hodinky jsem tedy zabalil, ale když se 5 dní nic nedělo, podíval jsem se do naší konverzace, jestli jsem se třeba nespletl. Nespletl, ale pěkně jsem se naštval, když jsem zjistil, že tady pan "hodinkář" beze slova opustil konverzaci.

 

Dal jsem mu i prostor, aby se mi omluvil, ale zachoval se úplně stejně. Zdánlivě se může zdát, že jde o banalitu, ale myslím, že tohle chování by tu nemělo být na denním pořádku. Budiž ať je tento text výstrahou všem, kteří by třeba domlouvali s tímto členem osobní setkání. Také by tam nemusel přijít, protože dostal lepší nabídku jinde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel se musím také přidat, řekl bych tak nějak s "nesportovním chováním" hodinkáře. Nechci se dlouze rozepisovat, dostal jsem přes SZ nabídku na hodinky, které jmenovaný nabízí na jiném serveru za polovinu ceny se kterou mě oslovil. Když jsem ho upozornil, že nevím, proč je mám kupovat dvakrát dráž, než nabízí jinde, konverzaci smazal. Následně jsem napsal ještě jednu SZ, že by mohl alespoň situaci vysvětlit, leč bez odezvy. Vím, není to žádná tragedie, ale tak nějak bych to tady nečekal.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Co jsem chtěl a co jsme si domluvili, jsem dostal. Jenom mi v popisu chyběla zmínka o dvou menších vlasecnicich na safiru. Jsem naučený se ptát na zásadní věci pred koupí, takže jsem se to následně na rovinu dozvěděl a nakup i přesto odsouhlasil. Jinak vše ohledně komunikace a rychlosti v poradku, nemůžu potvrdit výše uvedené. Díky za obchod.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Upraveno uživatelem hreba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Nemůžu jinak než přidat negativní hodnocení... "pán" mi nabídl hodinky-ja rikam ok-proc ne...potvrdili jsme si předání...jenže najednou se objevil inzerát v prodejni sekci-pisu mu jestli nase dohoda neplati...prej ze jo...

Mel jsem spravne očekávání-dohoda neplatila a uz asi platit nebude...

Dejte si na tohoto člena pozor,at nejste zbytecne zklamani-za mě rozhodne nedoporučuji !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já přidám páté. 

 

Koupil jsem v prosinci loňského roku od něho inzerované hodinky Hamilton Khaki H775151.

 

Popis:

 

Ahoj znovu nabízím hodinky Hamilton khaki H775151 vodotěsné do 200 m šroubovacé obě korunky safírové sklíčko krásný průhled na stroj plně funkční velice přesné 

neservisované stáří 4 roky 

všechny články tahu 

přesný chod

 

I podle otřesných fotek bylo vidět, že hodinky nebudou v TOP stavu. Což mi z jistých důvodů nevadilo. Ovšem, že hodinky budou mít na třech místech poškrábaný safír a budou na tahu, který na své 16,5cm ruce nezapnu nebylo v inzerátu ani slovo. Naopak v inzerátu bylo uvedeno: všechny články tahu. Pak na ciferníku chybí dva lumi body, co zjistil až starý dobrý ggrand po nasvícení u piva. Při transakci mě asi ve třech SZ asi pětkrát spamoval, jestli už jsem zaplatil, že mu na druhý den nedošly peníze, ať provedu kontrolu platby, kterou jsem udělal. 

Co mi domů došlo jsem popsal a žádal jsem okamžitě peníze a hodinky vrátit zpět. Odepsáno mi bylo, že už peníze nemá. Hehe. Takže, jsem dobrácky přistoupil na slevu a na to, že mi pošle poštou ještě jeden článek tahu. 

Přátelé, z domluvené slevy nepřišlo na účet 48,- Kč to jsou asi dvě eura, že. Prej mi těch 48,- posílá doporučeně s náhradním dílkem tahu. Co myslíte, bylo tam 48,- Kč? Nebylo. Byl tam jeden článek s polovinou rozpadlého pinu, tedy nepoužitelný. 

Dále už jsem s prodejcem neměl sílu komunikovat. 

 

Děkuji za pozornost a varuji ostatní kupující.

 

J. 

 

Edit: Takové hodinky jsou mi samozřejmě k hovnu a nenosím je. Sám bych se styděl takové hodinky tady nabídnout a leží na místě, kde na ně nevidím. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to, jak tady pašák válí jeden prodej za druhým, dost špatný přístup. Jak psal Martin, tohle už není náhoda. Za sebe nekoupím - neprodám ani stěžejku, takový přístup je mi těžce proti srtsi a dívím se, že se to tu toleruje.

 

Ze sedmi "obchodů" je pět špatně? Kde je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda, že jeho chování je podivné. Chtěl koupit moje Tiselly. Na dotaz, zda zasílám na dobírku odpovídám ne. Že prý se nedostane k účtu a nemůže mi poslat peníze. Znovu říkám ne. Že prý mi tedy pošle alespoň na poštovné, abych prý případně o nic nepřišel. Po otázce, zda mi tedy nechce poslat celou částku, když může poslat na poštovné, se už neozval. Chování prapodivné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem mu akorát nedávno napsal odpověď na inzerát, že bych od něj koupil hodinky. Jako odpověď mi přišlo číslo účtu, což mi bylo divné. Tak jsem začal zkoumat co je zač a viděl jsem tehdy dvě negativní recenze. Navíc jsem už jedny stejné měl, tak jsem z toho couvl. Vidím, že jsem udělal dobře.

Nevím přesně co je zač, ale zdá se mi dost mimo. Dle všeho nakoupil v Koscomu spoustu různých hodinek a ty po týdnu, dvou zase prodává tady na fóru. Už jen to na mě působí dost nevyrovnaně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...