Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nemyslim si. Tritium je velmi slaby beta-zaric. V podstate jej (respektive emitovane elektrony) odstini i sklo tritiove trubice. "Zareni" ven pres privesek a jeste dovnitr hodinek pres sklicko na luminiscencni vrstvu neprojde. A moc jineho zareni z trubice nedostanes, abys dodal "energii" luminiscencni vrstve. 

Ale zkusit si to muzes  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tedy ty si koumes.

Pohledej tady, a přečti si něco o tritiových trubičkách.

Pak si kup tu baterku a nevymýšlej pitomosti.  Ty trubičky musíš mít v číselníku.  Jinak to nejde.  Navíc když to nasvítíš uv lampou tak cca. 2min. do rána to bude tak nějak fungovat.

To tritium je ve formě plynu.  Je tam tak malá dávka že i při rozbití to nic neudělá.  Tedy pokud nemáš pod kilo ve váze a nebudeš to šnupat.

:mobile:  :mobile:  :mobile: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tritiove trubice se prodávají v různých velikostech (mají různý použití, třeba i do mířidel atd) je toho plná čína, stačí si vybrat barvu a velikost. Nicméně přestaň vymýšlet hovadiny a kup si tu baterku, beztak mi není jasný, proč chceš celou noc nabíjet lumi. Je lepší bliknout na 5s baterkou, která je rozzáří jako by prošly reaktorem, než mít radioaktivní světýlko furt na stolku u postele...

 

https://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=tritium+tube

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...