Přejít na obsah

nooskiho hodinky


nooski

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 524
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dantechno: díky, žel nemám možnost fotit tak pěkné kousky, jako máš Ty :-)

 

Dneska to nějak nešlo. Práce hromada a výsledek nijaký..

 

SKX007 ležící a běžící

6CTysj3.jpg

 

Opět ležící, tentokrát z nadhledu

QuaX3ks.jpg

 

Pokus o umění číslo 1

bs7uBmA.jpg

 

Křivky pouzdra aneb pokus o umění číslo 2

ile4kqn.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Díky tvé poznámce ve vlákně Seiko 5 jsem si našel tvoje vlákno, jestli třeba mezi řádky nevyčtu, že jsme sousedi nebo tak něco.

Proletěl jsem to jedním dechem (i když mi to teda zabralo dva dny :) ). Máš krásné fotky, svůj styl a líbí se mi, jak z toho čiší, že tě to baví. Na těch pár stránkách je vidět ohromný pokrok v tom tmavém stylu. Ty poslední fotky jsou úplně pecka.

Jsem rád, že jsem tohle vlákno objevil a budu se sem vracet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky chlapiska, až se červenám. Baví mě to, baví. I přes naprosto amatérské vybavení, jalové ruce a trestuhodný nedostatek uměleckého citu a talentu mě to baví. Jen kdyby toho času bylo víc.. No a makra mě baví nejvíc :-)

 

Krasavice pětky pěkně do občanky

n5bQBHl.jpg

 

Tyhle hodinky mě baví

U8Hpqa9.jpg

 

A to moc!

5Qi7tN0.jpg

 

Ostře řezané pouzdro

27cQzQD.jpg

 

A jedna duhovka

qi9n7PP.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5etter: děkuji za vřelá slova chvály. Moc mé potěšily a moc si jich vážím. Jinak navzdory popisu bydlim v Újezdě u Brna, ale jsem náplava. Duší jsem pořád ogar z pod kopců :-)

Dnes jsem ti cestou z papouščí zoo ukradl vlajku :punk:

 

post-33141-0-29973700-1524399603_thumb.png

 

Já jsem se z kopců Vysočiny naplavil do Půlpánova, takže jsme skoro sousedi.

Ty poslední fotky pětek, to je fakt mazec!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ha, venkovní knihovna našeho starosty s napoleonským komplexem :-) Docela jsi mě zmátl tím Půlpánovem, ani žena rodačka nevěděla, naštestí pomohl google (pokud to tedy jsou Šlapanice). To je fakt přes kopec. 

Nějak teď focení u mě stagnuje - nemám čas, nové propriety cestují neznámo kde a nová akvizice díky inspiraci pebeho teprve příjde. Tak jsem aspoň trochu nacvakal Pobědy, které zanedbávám.

 

e7IP9Zd.jpg

 

g8uJGES.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem trošku netradičně blejsknul pár hodinek, které se před objektiv nedostanou až tak často, ale které se na mém zápěstí objevují často a nebo naopak skoro vůbec. Společným jmenovatelem je snad jen značka - Casio. Asi jsem je už tady prezentoval všechny, ale pokusím se ke každému kusu nahodit i pár slov.

 

Začnu těmi nejstaršími a sice hodinkami z řady Edifice - EF-520SP-1A. Jedná se o první hodinky, které jsem si pořídil při objevení Chronomagu za studentských let. Vyplázl jsem tehdy za ně nějakých 1800 Kč a za tyhle groše jsem dostal vysněný chronograf, který jsem pochopitelně mít musel. Mechaniky mě fascinovaly už tehdy, ale finance nebyly. Hodinky to jsou pěkné a přesné, pokud si pamatuju, tak měsíčně kolem 1 - 2 vteřin do plusu. Strojek je Miyota OS-90, který obsahuje analogový chronograf s rozlišením setin vteřin - ručička se tedy kolem ciferníku otáčí pekelně rychle. Na ciferníku nechybí kousek karbonového vlákna, takže i mé cyklistické osobnosti bylo učiněno zadost :-) Prostě parádní hodinky, které mají něco na víc a nejsou to Festiny, které se kolem mě objevovaly často. V současnosti se bohužel na ruku dostanou opravdu jen sporadicky, Holt čitelnost není nejlepší.

 

bGe9lmX.jpg

 

BhUG2hV.jpg

 

Dalším kouskem jsou legendární G-Shocky DW-5600 v celočerném provedení pořízené z druhé ruky ze zdejšího bazaru. Prostě jsem musel mít géčka a celočerná varianta mi přišla krásně sci-fi ve stylu osmdesátek. Bohužel tyhle hodinky jsou snad jediné v mé sbírce, o kterých neustále pochybuju, zda-li si je nechám. Čitelnost inverzního displeje je mizerná, pouzdro nepohodlné, řemínek tuhý, ovládání naprosto debilní. Prostě jsme si na sebe nezvykli. Jo a taky se naprosto špatně fotí. Prostě to s nimi není jednoduché.

 

E9JY8ls.jpg

 

V rámci vyzkoušení shopu skywatches jsem si objednal další digitální legendu F91 ve zlatém provedení. Oproti géčkům se jedná o naprosto fantasticky pohodlné hodinky v malém rozměru, které se ovládají snadno a nikterak nepřekážejí. Co se odolnosti týče, tak zvládnou v mém podání všechno co géčka, akorát méně překážejí. Přesné jsou asi stejně jako již zmiňované Edifice. Za ty groše naprosto bezkonkurenční hodinky.

 

KvkLuH9.jpg

 

vSnoCa2.jpg

 

No a nakonec vánoční dárek. Asi znáte ty chvíle, kdy vaše okolí o vás ví, že máte rádi hodinky a tak vám nějaké pořídí a naprosto se netrefí do vašeho vkusu. Tento kousek je od mé ženy, která mě obdarovala už nádhernými kusy jako Seiko SNZH53 a SNZH57 ale taky jednou naprostou příšerností, o které nehodlám psát, dokud nebudu totálně namol. Tato Casia jsou někde uprostřed. Nikdy bych si je sám nekoupil, ale jsou to fajn hodinky. Krásně čitelné a červená se hodí k mé cyklistické flotile. Navíc to jsou soláry, takže krom seřizování času se nemusím o nic starat. Hned po obdarování se napapaly fotonů a od té doby neustále ukazují plnou baterku i přes zimní lenošení v hodinkovnici. Umí toho hromadu, ale reálně použitelný je jen čas, na malém dispeji dokonce i datum zobrazují dost nestandardně.

 

bQ3NEOR.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní pokusy s polarizačním filtrem. Zatím se s ním jen učím, ale některým hodinkám za určitých podmínek dokáže poměrně hodně pomoci. Žel jen rychlocvaky, protože absolutně nemám čas :-(

 

Zlaťáky

FJsjsSi.jpg

 

SKX007

UyCxQ4m.jpg

 

Ležící modráky

FOVYZvV.jpg

 

Modráky podruhé

aeuGKEw.jpg

 

A malé pětečky

adE1129.jpg

 

Podruhé

awphPAc.jpg

 

No a tady ta polarizace sklo krásně schovala

D0rkQ6G.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...