Přejít na obsah

Omega SMPc vs Prim Orlik 38


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neni co resit, jednoznacne omegy... Pro primky bych se rozhodl pouze tehdy, kdyby nadech nostalgie pro me byl obzvlast dulezity a primky by mi pripominaly nejaky vyznnamny okamzik v minulosti a podobne... Tudoru jsem doted neprisel na chut, libi se mi snad jediny model a to modre Pelagos (snad se nepletu), ale zasadne neberu nic z titanu, takze bohuzel.. Tudiz dale mi to vychazi na ty Rolady.. Zminovane submarinery maji super likviditu, osobne bych volil ale spise GMT II /cerne nebo  batmany/, ktere nejsou tolik proflaknute a zaroven nabizi praktickou funkci druheho casu..:) Jenze to je 200 taliru.. Nic, ber ty Omegy, budes spokojenej parchant.. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup si co se líbí tobě, jakákoli racionální úvaha je nesmysl. Nakonec je budeš nosit ty sám, ne ?

 

A na likviditu se vykašli, zrovna tady na fóru žádný hodinky neprodáš líp, než jsi je koupil jako nové ... ani Rolex :)

 

Takže ať si pořídíš cokoliv - stejně vždycky proděláš,prachy ti budou chybět jinde a doma bude vždycky zle.Ale díky tady tomu fóru to vše zvládneš s grácií a bez ztráty důstojnosti.

Já bych začal těma Omegama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hahaha, Bert to rozetnul ;o))

Osobně bych bral Prim. Omegy jsou na můj vkus moc bezúdržbové. S Primkama se nudit nebudeš... A nebo vezmi Damasko, tam je taky legrace. Dobře se hraje třeba hra 'najdi pět rozdílů' ;o) Můžeš porovnávat délky nožiček, nebo hrát s kolegy Damascény hru, kdo má větší mezeru mezi ručně dopasovaným tahem, nebo kdo z vás je častěji pošle Konrádovi na opravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Orlíky mam ze Zekonovo limitky a nosím je moc rád. SMP jsem na ruce měl a nějak mi nechytly. Jsem taky ve znamení Vah tak vím o čem mluvíš. Nedávno jsem si pohrával s myšlenkou všechno prodat a mít jen jedny hodinky protože chobotnice nejsem. Měl jsem namířeno na něco s korunkou. Dopadlo to tak,že se nedokážu zbavit ani těch největších jebek z Aukra. Co tím chci říct? Na experimenty asi my váhy moc nejsme,kup nějaký pěkný Orlíky a věř,že budeš spokojenej a pak šetři dál až dosáhneš na vysněnou metu. No a za tu dobu šetření si k Orlíkum vybuduješ citové pouto a pak už se jich nezbavíš ani když si koupíš Rolex. Myslet si,že si koupíš SMP a každej ti je bude obdivovat a sednou si z toho na zadek je kravina. Mimo fórum to běžný lidi moc nezajímá co máš na ruce a tak je to jen o pocitu každého z nás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...