Přejít na obsah

shop FORaSEC.com - Magrette


Doporučené příspěvky

?svycarsky? v ?? ?

STP, patřící do skupiny Fossil a sídlící kousek od Lugana je místo kde se tyto strojky jen kompletují. Podle některých komentářú jsou nejasnosti kolem púvodu některých částí a podobnost se Seagull...a další takové ty brby ;-) Ale při porovnání s Etou 2824 je na vyšší úrovni ve specifikaci a regulaci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

  Také díky, koukal jsem že máš tu černěnou verzi Tiki..taky sexy kousek. Nechával jsi je už někde servisovat? Co Miyota, šlape v pohodě? Jsem zvědavý jak si povede to "švýcarský" STP

 

Přesně tak, mám prapůvodní Tiki s PVD úpravou. Servisovat jsem je ještě nenechával, ale letos je to bude určitě čekat. Budu je mít už 5 let, což je tak doba na servis, promazání, přetěsnění a zároveň i poštelování chodu, protože to se za dobu, oc je mám dost změnilo. První rok přesnost max +5s/den, teď +15-20s/den, což už se mi nelíbí. Miyota tedy, až na zmíňěnou nepřesnost (která je myslím i tak stále v předepsaných mezích, ale mě se nelíbí) po letech užívání OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, taky myslím že je to dobrá volba. Standarty "swiss made" Stp splňuje a snaží se být i lepší oproti konkurenci..tak jen to chce nějaký čas a zkušenosti. Navíc Eta už ani není dostupná mimo Swatch ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týká nákupu na forasec.com tak vše proběhlo bez problému, vždy okamžitá a věcná komunikace. Finální dodání se sice trochu zpozdilo (2 týdny), ale bylo o tom informováno s předstihem. Nakonec hodinky šly z Holandska přes spolehlivý FedEx, doručení stihli o den dřív a navíc nebyl problém se domluvit na jiné adrese předání. Nyní je první várka 500ks této titanové výroční limitky Moana Pacific Kara vyprodaná a druhá by měla být hotová v květnu 2018. Mohu jen doporučit nákup na tomto shopu. Další postřehy a zkušenosti s těmito povedenými hodinkami dám pak do separátního vlákna..díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...