Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

ROLEX AUDEMARS PIGUET IWC BREITLING OMEGA TAG HEUER HUBLOT ZENITH GIRARD PERREGAUX VACHERON CONNSTANTIN JAQUET DROZ ROGER DUBUIS PIERRE KUNZ FRANCK MULLER CARTIER PANERAI ULYSSE NARDIN atd.atd......

 

Kluci,pokud byste někdo měl zájem a potřeboval LEŠTĚNÍ, OPRAVU nebo CELKOVOU ÚDRŽBU STROJE, PŘETĚSNĚNÍ....tak s tím mohu v rámci možností za "LEVNOU" cenu pomoci.

Opravit,vyrobit nebo rozebrat a správně namazat jde téměř vše,když jsou zkušenosti,šikovné ruce a používá se u toho hlava :-)).....a tu můj kamarád a zároveň hodinář používá. Samozřejmě nemá všelék a sem tam se něco,jako třeba stroj UNICO od Hublot nebo manufakturní stroj PANERAI a pod. v místních podmínkách opravit nedá a musí se to poslat na servis,protože nejsou k sehnání díly,ale většina strojků není problém.

Celkové údržby strojků jsem schopen zařídit do týdne-14 dnů,....pokud jsou třeba nějaké díly,záleží na tom jestli jsou skladem a nebo se musí objednat. To u některých značek trvá dodat týden a u některých mesíc. Jinak i složitější opravy,kde je třeba i něco vyrobit a pod. většinou ze zkušeností nepřesahují 3 týdny,protokol o stavu strojku z vibrografu je samozřejmostí,tlaková zkouška také.

 

Vše co se dané opravy a postupu týká, případnou cenu,záruku na opravu a další detaily můžete se mnou krátce probrat přes SZ. Piště prosím opravdu jen Ti,kdo hodinky skutečně chcete opravit a nebo nechat udělat údržbu,.......

 

....mám zkušenosti i s opravami zlatých dílů hodinek laserem,nebo s opravou pískovaných lunet na Rolex Yachtmaster 1,pořípadě výrobou ulomených tlačítek chronografu třeba na IWC a pod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Dobrý den,

obracím se na Vás s dotazem. Zastavily se mi Tag Heuery Carrera půl roku po záruce, minimálně nošené, dal jsem do značkového servisu na diagnostiku a cena a dodací lhůta mě popravdě nepříjemně zaskočila. Chtěl jsem se zeptat, jestli a případně v jaké ceně byste mi mohl se servisem pomoci. Jsem sice z Brna, ale nemám problém hodinky do Prahy doručit.

 

Předem děkuji za odpověď. 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...