Přejít na obsah

Bunda chronomag


zrno

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že už tu proběhlo pár kousků oblečení v "edici chronomag" rozhodli jsme se po zralém uvažení nabídnout něco podobného, ale mimořádného  :), aneb bundu pro chronomag.

Při hledání materiálů našel velmi zajímavý canvas z český produkce a máme českou frimu která nám ušije vše na přání.

O co tedy jde. Máme v plánu udělat velmi kvalitní bundu "bez kompromisů" od podzimu do jara. Svrchní materiál je 100% 460g bavlněný canvas s hydrofobní úpravou (tzv. plachtovina). Podšívka flanel (100% bavlna, v rukávech kvůli pohodlnosti oblékání šusťák). Druky made in japan a zipy budou ze standartní řady YKK (kdyby někdo chtěl YKK excella, což je jejich nejvyšší řada je možný za příplatek cca 1000,-  ) . Stahovaní na rukávech a kapuci pomocí přezky. Na fotkách je pracovní prototyp, finální vzorek bude k dispozici během příštího týdne (bílé šňůrky na foto jsou pouze z důvodu zvýšení kontrastu) Bunda má pohodlný lehce slim střih a díky flanelové podšívce se bude dá nosit i ve větší zimě. Materiál je velmi odolný a nepromokavý při zachování komfortní prodyšnosti. Velikosti by měly být od S-3XL (veliostní řada k vyzkoušení v Praze) v případě nestandardní postav možnost ušít za příplatek na míru. Samozřejmostí je decentní vyšívané logo chronomagu (v černé barvě na kapse). Cena očekáváme při započtení všech nákladů při rozumném počtu kusů kolem 4500,- Kč. Pokud by byl zájem se do to pustit dejte vědět. Případné komentáře a návrhy vítany, vše je zatím otevřené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si člověk odmyslí ty provizorní bílý šňůry, tož bunda vypadá fakt betálně - žádná přihlóplá dizajnofka, prostě bunda pro chlapy! :smile_anim:

P.S. Dej jiný šňůry a beru, díky! :)

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...