Přejít na obsah

Poraďte GPS hodinky pro dítě


Doporučené příspěvky

A na co je to vlastně dobré? Sledovat děti na každém kroku? Učit je zvykat si na Velkého bratra?

 

Kurnik Karlosi ty máš zase den, běž si prosím vzít prášek.

 

Otázka je gramaticky v pořádku, když neznáš odpověď, tak si dej pohov.

 

---

 

Osobně by mě to také zajímalo, předpokládám tedy, že je ale cílem, aby zároveň bylo možné online sledovat, kde se dítě nachází? Malých hodinek s GPS záznamem je totiž celkem dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně by mě zajímalo, jestli takové hodinky jsou a kdo s nimi má jaké zkušenosti, neb bych je chtěl pro dceru. Takže se na to samé rozhodně neptám, zkus se nad psaným textem občas zamyslet.

 

A proč by ses neměl ptát a přidávat svůj názor v uvedeném stylu? Protože Alois založil vlákno za nějakým účelem a myslím, že podobné off topic ho budou těžko zajímat, stejně jako ostatní čtenáře, kteří do vlákna pro radu vstoupí. Když otevřu vlákno nazvané "jaký motor do vozu Škoda Fabia", také nechci číst rozumy pseudochytráků ve smyslu, jestli mi přijde normální srážet kočky automobilem. Pokud máš zájem řešit problematiku sledování dětí, můžeš si přece založit vlákno další.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to uplne dokonale reseni, ale vyprdni se na hodinky a kup diteti spis mobil s gps... bude mit radost a navic můžes mit jakous predstavu, kde se nachází...

 

Kdo ma blbej pocit z velkeho bratra, tak staci mit v mobilu jen aktivni funkci "lokalizuj ztraceny mobil", kterou si spusti fakt jen v pripade nouze... Nemusi to mit zaple permanentne jako treba online sdílení polohy v google mapach... Coz taky jde a jen cekam, kdy to objevi a navrhnou manzelky.. :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci to pro dcerku a mobil má, zajímá mne praktická zkušenost někoho s konkrétními výrobky. 

 

A vím dobře, proč a nač to chci. Orwella sem netahejte.

 

Bobisek má pravdu, chci radu a doporučení, co koupit a co nekoupit.

 

Off topic komentáře omezte na nezbytné minimum, pokud máte pocit, že je zde musíte ventilovat. 

 

Děkuji. 

 

A. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JanNovakJan: Tak zrovna tyto GPS hodinky jsou v tomto vlákně naprostý nesmysl. Tos rovnou mohl doporučit Garmin Fenix. Dětské hodinky musí mít slot na SIM kartu, aby mohly odesílat data o poloze a taky příslušné funkce. Toto jsou hodinky na běhání. Taky velikost 45 mm pro dítě je nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co musí nebo nemusí mít hodinky pro dítě (kdy je navíc otázkou, co si pod pojmem dítě představit) je věcí tazatele, ostatně sám píše, že dítě má mobil a mnou uvedené hodinky právě s mobilem spolupracují. Asi by se měly požadavky na ony hodinky blíže specifikovat, aby nedocházelo k nedorozumění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alois,

tak to prosim te popiš vic, proc hodinky s gps, jake maji mit funkce, online pristup k te poloze? Proc to nechces resit tim telefonem, když už dokonce existuje a je na něj zvyklá?

 

Bobisek

- gps hodinky jsou obecně zatim blbost, je to hrozne velike, musis to furt dobijet..

 

- jak chceš dostavat data z tech hodinek? Jen offline?

 

- GPS trackery jsi zkoumal? Moc o tom nevim, ale pokud to ma komunikovat online tak to zas bude velike, baterka dobíjení, dalsi simka apod..

 

Telefon je jedine rozumne multifunkcni zařízení vcetne gps pro běžného uživatele.. myslim, ze je zatim zbytecne vymýšlet neco jineho..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sou kecy... Já na mobilmanii před nějakou dobou zahlídl v nějaké doporučení na Abardeen KT01S.

Prý to má děcko na volání rodiči a dá se ho lokalizovat. Rozhodně to vypadá jako zajímavý kousek. Osobní zkušenost s tím nemám, ale dokážu si to představit.

 

Třeba zde https://www.hodinky.cz/abardeen-kt01s-naramkovy-telefon-green.html?gclid=EAIaIQobChMIydj6zvDr1gIVW4uyCh1ngwiWEAQYAiABEgK6yfD_BwE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

D

 

Jj, ty recenze jsem taky zahlíd, jak jsem hledal o které šlo. Každopádně palec hore, že jde napsat recenzi, která určo odradí dost zákazníků. Pak jsou ale i další recenze, které ten kousek považují za dostatečný, doporučuji taky přečíst.

 

Týpek s 20% je ukřivděný, že mu nevzali reklamaci...

 

Nejsou odolné proti vlhkosti - to mně osobně nevadí... jako děcko jsem si nic na zápěstí nelil, nepotil jsem se kromě nějakých mega sportů, když se to stane, tak hold co už.

 

S výdrží baterky, že mu vydrží půl dne, to je blbý. Děcko, co takový hodinky bude mít asi nebude nikde přespávat. Přijde, šup nabít. Ale těžko říct, chce to zkusit, případně do 14 dnů vrátit. Pak jsou další, kterým to stačí, jak píšou. Chce to prostě testnout. 

 

Že poloha v budovách/buse není tak přesná - objev roku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Já koupil mladému Smart Watch Q5. Nevýhoda je, že se musí dokoupit SIM karta s daty a všechno se nastavuje přes apku v mobilu. Dále nejsem spokojený s přesností GPS. Výhoda je, že se mladému dovolá pouze cisla nastavené v apce. Na ruce sedí perfektně (7 lety uživatel) a zpracování je také solidní. Další plus je pořizovací cena. Na Aliexpressu stojí kolem 300,- Kč u místních e-shopu stojí myslím od 700,- Kč. Síla signálu a zvuk při spojení hovoru je taky o.k. Tod asi vše, ještě odkaz:

 

https://www.smartomat.cz/smart-watch-q5/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hodinky+s+gps+/+navigac%c3%ad+-+VS+-+5299183136&utm_content=d%c4%9btsk%c3%a9+hodinky+s+gps

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Simku mám od firmy zdarma a 1,5 GB dat za 60 Kč měsíčně. Když mladý hodinky nepoužívá má simku manželka a čerpá data. Jinak když jsem zkoumal jiné možnosti tak pokud se nepletu u Sazka mobilu je tarif také za 60 Kč, který je určen pouze na data a měl by datově na provoz hodinek stačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...