Přejít na obsah

Alba APBT207 - odolne quartzy od Seika


little_w

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
  • po měsících...

jo jo, to jsem cetl :). a je to fakt, noc jsou super, casto si je beru. lumi asi jako u lepsich seiko 5, v pohode vydrzi celou noc i v zime. lumi indexy v krajich a tvar rucek zarucuji skvelou citelnost.

tyhlety maly hodinky mam hodne rad. casto premyslim o porizeni tech samych, se svetlym lumicfrem. abych mel dvojicku, pac jsou fakt super :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna ty Indiglo jsou sice praktické, to asi jo, ale jako hodinky by mě teda netěšily. Rozdíl bych viděl v tom, že Alba bych si vzal na ruku i přes den, aniž bych se styděl. Nic ve zlém... i Timex umí hodinky, když se jim chce. Ale já bych to viděl tak jak jsem to napsal, co se týče dvojboje Alba versus Timex.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, praktický..hezky svítěj, ale musíš mačkat tlačítko. Proto na noc neberu digi třeba. Hlavně jak píše kolega...timexy jsou podle mě úplný lowend co se týče strojku a zpracování. Měl jsem anadigi timexy a to byl děs, jak ta vteřinovka skákala. 1,5 dopředu a půl kroku zpátky (jakoby se rozhodovala jestli jo nebo né :D), mimo indexy.. expedition má možná povedený design a indiglo, ale to je asi tak vše. Na albách je navíc super to klenuté sklíčko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, všechno chápu a beru na vědomí, díky. Já teď jedny timex expedition mám (a nevypadají zle, mají dokonce nalepené indexy), a právě to indiglo mi připadá strašně kouzelné. Proto jsem se předtím ptala na tu luminiscenci, pro porovnání, protože ty Alba se mi taky líbí. Nějak si to zpracuju. 

Upraveno uživatelem KatkaB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Katko, pokud se Ti líbí podsvícený ciferník - stejná ALBA se dělají s i full lumi- předpokládám podobnou parádu jako u větších ALBA AQGJ404 = viz tohle vlákno. Tyhle větší jsou v podstatě úplně obyčejné, nemají to kouzlo malých titanovek, ale ta lumi a přehlednost dialu musí být super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem neodolal a musel jsem si je take koupit, dneska dosly a uplne prvni co me napadlo kdyz jsem je vybalil "smarja ty jsou ale maly" ale fakt jsou lehoucky a rekl bych takovy sympaticky, urcite jim dam sanci a zkusim je trochu ponosit a snad si zvyknu na to jak jsou prtavy

 

a jenom dodatek, nas uzasny stat mi nauctoval 575,- celniho vypalneho + 200,- za to ze to za me ceska posta mohla vyridit, takze se mi hodinky celkem slusne prodrazily

U jakeho prodejce jsi je prosim objednaval? Diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se do toho s dovolenim zase vlozim. V Evrope jsou v podstate nesehnatelne. Obcas nejaky prodejce jedny ma, vetsinou nejakym omylem. Ale spolehlive jdou koupit jenom z Japonska. Zkus eBay.

 

Mimochodem, budu je kupovat dceri k narozeninam, tedy verzi APBT211 - to je nemlich to same, jen ma Tropicu misto titanoveho tahu. Ta mladsi si stezovala (pravem), ze je jedina v rodine, komu jsem jeste nekoupil hodinky. Dal jsem ji na vyzkouseni svoje APBT207 a budou uplne idealni.

 

APBT211:

s-l500.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...