Přejít na obsah

Zkusme společně vyhrát putovní hodinky


Bells

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

Do mailu mi přišla od Alpiny pozvánka k soutěži. Bez přemýšlení jsem to odbouchnul, k soutěži se registroval a hodil to rovnou do statusů i pro ostatní. Následně jsem zjistil, jak tato soutěž vlastně funguje. Ve zkratce jde o to nasbírat co nejvíce "oveček" které se zaregistrují na popud linku, který registrovaný obdrží. Když se další zaregistrují právě přes jeho link, tak má +1 k bodům a tím pádem se dostává blíž k možnosti vyhrát. Za tu chvíli, co jsem to hodil do statusů jsem již díky několika z vás body obdržel, až mě napadlo, co to takto společnými silami zkusit vyhrát a z hodinek následně udělat putovní.

 

Rozhodně nedělám žádnou levou, abych si nasbíral co nejvíc bodů čistě pro sebe, právě naopak bych to zkusil takto společně, protože členů je tu spoustu a máme tak poměrně velký potenciál k nasbírání bodů. Spoustu členů mě tu zná osobně, takže mi můžete věřit, že to skutečně myslím tak, jak říkám a to: Vyhrát hodinky a když se to povede, tak z nich následně udělat putovní.

 

Ve hře jsou dva modely:

Pilotky, které může ponosit pánské osazenstvo, nebo pak jeden dámský model, který by naopak mohly ponosit naše drahé polovičky. Obě verze putování by byly jistě zajímavé :)

 

Koho to nezajímá, tomu se omlouvám za SPAM, ostatní se můžete zapojit kliknutím na link níže, na kterém pouze zadáte jméno, mail a odbouchnete to.

http://upvir.al/ref/C9826765/

 

Samozřejmě nemám problém s tím, průběžně postovat proces, případně pak informace od Alpiny, jak to dopadlo atd.

 

Pokud by se mi díky bodům skutečně podařilo vyhrát, tak věřte, že si hodinky nenechám pro sebe, ale nechám hodinky putovat, jako už tady pár hodinek putovalo/putuje. Tímto se k tomu vlastně zavazuji, takže už není cesty zpět :)

 

post-25778-0-61673100-1508435256_thumb.jpg

 

 

Díky všem, kteří tuto akci podpoří a doufám, že společnými silami to i vyjde. Ostatním se ještě jednou omlouvám a doufám, že tím nikoho nepobouřím, nevidím důvod, proč ano.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...