Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odchází mi myčka AEG, kterou mám více jak 10 let. Potřeboval bych poradit co koupit, protože v těch stovkách modelů a značek se neorientuju. O AEG jsem slyšel, že to není co to bývalo. Představoval bych si něco úsporného, vestavného, 60 cm, tak za 15 tisíc. Nebo poradit značky, kterým je nejlépe se vyhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 210
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To samý jsem řešil před měsícem. Chtěl jsem se vyhnout zabudovanýmu  panelu, měli jsme to v kanclu a furt to někdo otvíral před dokončením mytí. 60 šířka, vestavba, moja trvala na BOSCHce, většinu spotřebičů máme od nich a dlouhodobá spokojenost. 

 

vybíral jsem z tohohle

https://www.euronics.cz/vestavne-mycky-nadobi/c-1401/#f1271[]=2914&f4108[]=1642&p[]=3&b[]=29&r=2&p[]=4

 

limit jsem měl výš, ale mohl jsem ušetřit. Home connect nevyužijeme, myčka propojená s mobilem mi přijde jako kravina. Rozdíl mezi A tři plus a dvě plus jsou desetikoruny ročně ve spotřebě a tak dlouho aby se to vrátilo ta myčka žít nebude. Šuplík na příbory je super, ten jsem v předchozím stroji neměl. Předchozí myčka byla na 12 souprav, tahle je na 14. nevím jak to počítají, ale fakt se tam toho vleze víc.

Počet programů neřeším, zatím to jede furt na AUTO, jen patnáctiletá dcera spouští ECO. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mame druhou Bosch, prvni zustala na byte a slape 8 let bez problemu - mimo praskle pruziny dveri - meneno po zaruce, zesileny dil zdarma a vyjezd placeny. Ma svetlo signalizujici ze mycka bezi, ktere promita na podlahu.

 

Ted mame vyssi model se supersilence plus (39db) SMV69N80EU a ticha je nadherne, ale softwarove to delal nejaky kikot - nepravidelne se po zapnuti sekala na nedefinovanem programu - coz se mimo jine perfektne prokazuje. Reseni od Bosche je nastaveni pameti posledne zvoleneho programu coz kdyz zvolim program a dam start, ale rozhodnu se pred zavrenim dvirek , ze chci neco zmenit , tak musim dat reset mycky (podrzet tlacitko 3 sec on/off) pry vlastnost, ne chyba. Drive stacilo dat ON/OFF. Sice se uz neseka, ale reseni by bylo spise flashnuti noveho softu nez toto ...

 

Do baraku jsem od nich dal temer vse z 8me rady a jsou to sice detaily ale napr u americke lednicky jede vetsinu dne vnitrni vetrak a je docela obtezujici svym hlukem - pry taky vlastnost, ale mit to v garsonce tak to hodim z okna. A to ze madla vrzou kdyz se chyti uprostred uz ignoruji- ale za necelych 40tis jsem si to predstavoval trochu jinak...

 

Dale jsou to teleskopicke kolejnice v troube , uplne stejnou jsem mel drive a jezdili nadherne - na nove drhly, technik je vymenil- nebyl jsem doma. Prijdu domu a nove drhnou stejne , a opet je to vlastnost. Ze ty predtim jezdili bez odporu a mohl vyjet pekac z trouby, takze ted ty pojezdy maji drhnout ze to tak Bosch vymyslel, ze klidne objedna dalsi ale nevyresi se to. Reseni: vytahl jsem ty 6 let stare a prohodil za ty nove.

 

Technika znam 10 let a je to prijemny clovek, ale bohuzel tyhle drbky proste nejsou v jeho moci opravit ...

 

Takze zasadne se to nekazi, ale cekat od toho nejakou Auru nemecke dokonalosti to fakt ne, to snad jedine Miele

 

PS : ale moc me potesilo ze na mikrovlnce jdou vypnout hodiny , protoze co vice muze stvat chronomagora nez dva ruzne casy nad sebou :-)

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak Zanussi trápíme už jedenáctý rok, to zase palce nahoru, stále šlape ale co, technologie s větší úsporou energií poskočili tak chci ženu překvapit a udělat ji radost :-) Vychází mi docela pěkně funkcemi tady ta Bosch řada, nemáte ji doma někdo? Pokud ano, zajímají mě hlavně negativa, děkuji.

 

https://mycky-nadobi.heureka.cz/bosch-sps66tw01e/#o=2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mycku Bosch mame 6.5 roku a zatial oka. Pisu na nej 46dB hlucnost ale obcas je fest hlucna. Made in Germany. Neviem ci tam este daco vyrabaju. Ked som teraz kukal chladnicku, tak je z Turecka...

 

Sent via IPoAC

Recenze jsou na Bosch výborný a právě zmiňují že jsou velmi potiché, no tak uvidíme. Objednal jsem ji :-)

 

To cigi: Jsem to ze srandy zkusil a ona na mě vyskocila právě tato Boschka :-) Ale v zásadě to nedělám, protože lidi jsou ovce a prodejci podvodníci, koukám že Alza má stále Black friday :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes proběhlo první mytí a člověk jenom zírá, rozdíl oproti jedenáct let staré mašině je opravdu výrazný :-) Člověk je zvyklý na svůj standard, ale nový spotřebič s novými technologiemi je přeci jenom sakra znát. A Made in Germany jenom potěší, snad je na dalších deset let klídek.....děkuji za postřehy a doporučení kluci :-)

post-364-0-16458900-1536078002_thumb.jpg

post-364-0-32812300-1536078009_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vetsina je made in EU, kdes to koupil? Jestli pres net tak mas asi stesti. :) Ja budu urcite taky resit mycku, taky asi 45cm. Premyslim mezi Miele a nejakou Bosch / Siemens. Ale nevim, zatim funguje jako myčka přítelkyně, ale vůbec se neosvědčila, spotřeba vody je katastrofická a nádobí furt leží ve dřezu a nebo jí ho tam naházim z linky jako "na znovuumytí". Nedávno jsem byl v jídelně a tam sem si mohl sám vzít skleničku a 3/4 umytých byly od rtěnky, tak asi měli podobnou myčku jako já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...