Přejít na obsah

Žlutočerný NATO strap pro SNDC89P2


Sáčok

Doporučené příspěvky

Čauko-kakauko,

Nedávno jsem si pořídil tento nádherný kousek od Seika. Bohužel, tak jak se píše na internetu, pásek působí poněkud lacině a již teď se na kraji trochu drobí. Na internetu jsem našel fotografii, kde měl chlápek místo pásku černožlutý NATO strap a tahleta kombinace mi přijde parádní. Bohužel mám ale zatím zkušenosti jenom s lacinými NATO straps za pár dolarů, které tedy nejsou bůhví co + mám velice dobrou zkušenost s maďarským výrobcem Phenomenato, který má ale bohužel jenom velmi omezenou nabídku, co se barev týče.

Chtěl bych se vás tedy zeptat, zda neznáte nějakého dobrého výrobce opravdu kvalitních NATO straps (ideálne ale zas takových, abychom za něj nemusel dát ledvinu), který by měl pásek v takovém barevném provedení, jako je na obrázku?

Děkuji!

 

post-60489-0-22798200-1510064393_thumb.jpg

post-60489-0-10262100-1510064731_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji vám všem za rady, z výběru

https://natostrapco.com/collections/all-watch-straps/products/the-sunray-xii-nato-strap-w-brushed-hardware-stitched-20mm

 

http://www.monkeyswag.com/nato-watch-strap-bumble.html

 

https://www.strapshop.cz/nato-bond-style/nato-strap-zluta-cerna



Jinak si také myslím, že jsou opravdu moc hezké, mne třeba opravdu dostalo, jaké mají vzhledem k nízké ceně kvalitní vypracování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, tak se omlouvám, že píšu další příspěvek, ale konečně jsem si vzpomenul, že bych v té barvě měl nejraději tzv seatbelt quality (tedy pochybuji, že je to nějaké ofiko označení, ale mezi hodinkofilama se tomu prý tak říká) NATO strap - tedy strap se strukturou jemnejší, než třeba ty, které jsem zmínil výše. Jako příklad můžu uvést právě výrobce Phenomenato. Pokud byste znali někoho jiného (kromě Timefactors, koukal jsem, že takový vzor bohužel nemají), dejte mi prosím vědět. Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...