Mám tu čest zahájit putování hodinek, díky za tu možnost. Hodinky jsem vzal na dvoudenní výlet po Krkonoších, jinak čekaly na nafocení. Stručné dojmy. Jsou to poměrně velké hodinky, které díky krátkým ručkám sedí i na menší ruce. Jsou na poměrně tuhém NATO strapu, se kterým jsem si moc nerozuměl, takže jsem je hned po donesení domů přezul na vzhledově velmi podobný canvas od Campagnolo, ten je i na všech fotkách. Moc se mi líbila povrchová úprava, hodinky mají nějakou formu DLC černění, ale zároveň je pořád dobře vidět brus oceli. Je otázka jak to bude vypadat po delší době, ale na nových hodinkách je to super. Tvar lunety i hodinek je poměrně originální, nicméně můj šálek kávy to úplně není. Luneta je jednosměrná, skáče po vteřinách, mám tedy 60 kliků. Otáčí se ztuha a nemá žádnou vůli, bohužel díky zaobleným tvarům, jde o něco hůře uchopit.Čitelnost ciferníku je příkladná, na rozdíl od dříve putujících traserů mi přijde proporčně v pořádku. Bateriový pohon dává u hodinek tohoto určení smysl, potěší vteřinovka, která skáče přesně na indexy. Osvětlení hodinek pomocí tritiových trubic je u Traseru součástí trademarku, drží si svojí vysokou úroveň. Hodinky svítí o něco hůř než čerstvě nasvícené hodinky s kvalitní lumi, ale s časem se rozdíl rychle smazává, nad ránem už tritium jasně vede.
001.jpg 51,92K
22 Počet stažení
002.jpg 68,72K
18 Počet stažení
003.jpg 89,06K
13 Počet stažení
004.jpg 33,04K
14 Počet stažení
IMG_9493.jpg 47,73K
14 Počet stažení
IMG_9392.jpg 67,1K
13 Počet stažení
IMG_9404.jpg 106,61K
12 Počet stažení
IMG_9408.jpg 106,11K
12 Počet stažení
Rolex Turn-o-Graph Ref. 116264, Tudor BB 58, Omega SMPc, Oris Divers Sixty-Five, Alpina Startimer Heritage GMT, Prim II, Prim Diplomat, Omega Genéve Dynamic, Seiko SRPD01 Grey Dawn, Seiko SRP775, Seiko SKX399, Seiko SKX011, Seiko SARB035, IWC cal. 74 a nějaký ten další Prim a vintage šrot Moje fotogalerie