Přejít na obsah

Seiko SNDC81P1 vs. Citizen CA4010-58E


ad-k

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,

 

chtěl bych jako dárek zakoupit jednoduché chronografy - momentálně váhám nad několika modely, speciálně pak nad Seiko SNDC81P1 a Citizen CA4010-58E. Chtěl bych poprosit o radu ohledně kvality použitých materiálů / zkušeností s danou značkou atp. Seiko mají klasický Hardlex, Citizen safír. Seiko ocelové pouzdro i tah, Citizen jsou v titanu. A Citizen mají samozřejmě eco-drive (v čemž vidím velkou výhodu). Rozdíl v ceně činí nějaké +/- 2.000,- Kč (ve prospěch levnějších Seiko - momentálně se dají sehnat za nějaké 4.000,-). Vyplatí se připlatit si za Citizeny, resp. co byste zvolili vy? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych šel do těch Citizenů. Měl jsem AW1240-57E, byly super, pak jsem je tady (asi trochu neuváženě) prodal a i na straně kupujícího panovala spokojenost. Potom se mi naskytla možnost zkusit ty, o kterých píšeš (jen v modré) a jsou zase skvělé. Opravdu výborně se nosí. Zpracované budou pěkně oboje, ale Citizen má podle mě hezčí, zajímavější ciferník, subcifry jsou zapuštěné pod úroveň zbytku. 

Upraveno uživatelem Allo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpovědi. Kdybych měl do výběru zařadit ještě model AT2141-87E, který se od modelu CA4010-58E liší např. použitím oceli (namísto titanu) - je pořád model CA4010-58E na vyšší úrovni? Ptám se i na spolehlivost, přesnost chodu (ale také právě na použitou ocel)... Díky za doplňující reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...