Přejít na obsah

Rolex Daytona Ceramic 116500LN


tedwine

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No jasne ze hlavny dovod je Rolexom umelo udrziavany stav nedostatocneho pokrytia dopytu. Priekupnici to este malo zhorsuju.

 

Dnes som cital na niektorom zahranicnom fore ze u nich v krajine 15 rokov, v dalsej video recenzii 10, potom na to reagoval niekto ze u nich je to aktual 3 roky.. tak ako kde teda.. Preto som zakladal temu, ci niekto nema nejaku info o schodnejsej dobe.. cokolvek nad 1 rok je pikovina podla mna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ptal jsem se asi před měsícem v NY na 5th Ave (s mými 116500 pěkně doma  :cool02:  ), kolik že teda u nich. Vyloženě mi řekl, že ani nemůže dát odpověď, neb je to tak dlouhý horizont, že nemá smysl se o tom ani bavit, naznačil něco o těch 7-10 letech. 

Nicméně v Česku nečekejte nic lepšího. Jeden nejmenovaný dealer má ten waitinglist takový prazvláštně kouzelný či co, takže zbývá už jen jeden- ten je navýsost korektní, ale zájemců na tyhle hodinky je strašně moc a zdaleka nejen z fóra. Znám hodně lidí, co o chronomagu ani neslyšeli, ale na Daytony čekají.

Nicméně - aktuálně mi bylo řečeno až 5 let (opovažuji se říct bez jakéhokoliv mlžení, protože jednak svoje mám od nich a jednak mám nejen je, takže vědí, že mi nemá smysl nějak lhát).

 

Suma sumárum - když se na to podíváta s nějakým výhledem, překoupené nemusí být až tak strašný deal. Jak to tak vypadá, trh se ne a ne nasytit (letošní modely takový hukot nenadělaly kděžto pořadníky na Daytony se dál neutěšeně plní). Když jsem tu prvně koukal na Daytony, byla to otázka 200k. Teď už pod 300 nemám skoro vůbec nic a to se bavím o 116520. Když koupíte pod 400k, tak není tak úplně vyloučené, že to doroste. Jistě, můžete mít už AP RO 41mm, ale porostou tak moc? Jejich dodání mi bylo butikem slíbeno za 2 měsíce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S rolexáckýma waitinglistama je to koukám rok od roku veselejší, připomíná mi to svého času chudáky DDRony a jejich 10-leté pořadníky na vysněného Trabanta: Zapisovali do nich i kojence, aby je "zaopatřili do života" až budou plnoletí - a přitom šlo jen o malá trapná zastaralá prdítka ze slisované bavlny na kolečkách  :shit:

Nemluvě o tom, že za příplatek který dnes za "okamžitou dostupnost"(!) "keramických" Dayton připlatíte překupníkům jinde dostanete hned několikery slušné a funkčnější hodinky...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Aktuální cena modelu Cosmograph Daytona 116500LN je 11.400EUR", v nasich koncinach dostupnost za 3-5r, inde som sa uz stretol s tym ze uz ani na waiting list nepisu...

 

Btw dva dni dozadu jedny 116500LN v Rolex predajni na letisku v Hong Kongu, v prepocte cca 10.500EUR ( nebudem pisat ze ked som ich tam zbadal tak ma obisiel maly infarkt )...malo to len dve chyby... 1/ predajca sa to snazi predat iba s nanutenim este jedneho modelu od R 2/ vacsina ludi nema pri sebe v hotovosti 10k+, a ta druha cast nema nadstaveny tak vysoky limit na karte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...