Přejít na obsah

Rolex Daytona Ceramic 116500LN


tedwine

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mně ty nové daytony nic neříkají, za tyhle peníze už vůbec nic. A podporovat prekupniky nikdy nebudu.

Moje řeč! Proto jsem šel k AD a koupil tyto krásky. Suby na fotce působí dost zvláštně. Ovšem na vlasti oči, to je jiné kafe. Z té dnešní Rolex produkce mi subjektivně přijdou Suby spolu s Expama 1 nejlépe vyvážené watche. Na GMTickách mi vadí ten leštěný tah. Totéž i na nových Daytonách. Expy 2 mi přijdou zase zbytečně velké...

 

Sorry za kvalitu fotek...

post-15097-0-70225800-1510579717_thumb.jpg

post-15097-0-00380600-1510579794_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mitak: tady nikdo neřeší prodejní cenu, tady se řeší nesmysly od prekupniku a vychcanku a ujeta cekacka, jejíž důvod všichni známe ;) Každopádně se mi nové daytony nelíbí, takže je mně to stejně u pr... :D vintage bych do toho netahal, to se bavíme o zcela jiném segmentu. Za 17t už koukám někam jinam než k rolexu a likviditu neřeším, tím pádem mám úžasné možnosti koupit si pořádné hodinky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem překupník, ale proč jim kvůli tomu nadávat? Je to jejich práce, lidem, kterým taková práce vadí, se podařil v této zemi před několika desítkama roků zavést trestný čin spekulace a přídělový systém. Tak by to mělo dopadnout zase? Rolex to tak nastavil a v podstatě každá firma, která může uměle snižovat nabídku a zvyšovat cenu, tak činí. Já kdybych to mohl dělat ve svém oboru, tak to samozřejmě dělám taky. Za 17 tyček bych taky našel lepší hodinky, ale Daytony jsou neoddiskutovatelný kult (viz ta cifra za Newmany) a já bych je chtěl taky. Ostatně kdyby cena nebyla tak vyšpónovaná, tak je beztak chcete i vy všichni ostatní, co teď tvrdíte, že je určitě nechcete ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mitak: tvl tohle už je demagogie... Prostě nevidím důvod podporovat prekupniky, tečka, nehledě na to, že pro mě ty hodinky opravdu nemají cenu 17t... New Daytony se mne nelíbí, evokuje to ve mě tag carrera a nekoupil bych si je ani za ceník. Žena nosí předchozí model v bílé, a ten mě jako klasické dámské hodinky neuráží :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, pro někoho nemají cenu 17k, možná, že v porovnání s pár jinými modely nemají ani objektivně cenu 17k. Ale trh rozhodl jinak. Očividně jsou ty hodinky za nižší cenu v podstatě nesehnatelné, proč vůbec řešit nějakou ceníkovku, na kterou dosáhne jen pár vyvolených? U PP Nautilus (což jsou jen obyčejné potápky se spoustou chyb) se toto přestalo řešit už dávno, lidi prostě akceptovali tržní cenu, protože čekačka nikoho nebaví a je to kult. A přiznejme si, že pokud někdo má na hodinky za 10k+, tak je mu těch 5k navíc v podstatě jedno, protože za jiné defakto nepotřebné věci jako drahé auta utrácí ještě mnohem víc, i když je to jen spotřební zboží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre pani, tak ja slubujem ze na najblizsej ceste do Japonska to strihnem s medzipristanim v HK s 10k hotovostou schovanou v trenirkach :D ...a v Tokiu si vybavim den volna aby som pochodil vsetkych AD Rolex...ak ich tam najdem, nebudem "svina priekupnik", ponuknem vam ich iba za 14k :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ked ichc chces vlastnit a nechces dat viac ako retail, tak sa niekde zapis a cakaj. inu moznost moc nemas.

ked ich az tak nechces, tak si kup nieco ine. jednoduche

Presne tak, jednoduche, chcel som vlastnit, za tychto podmienok uz nechcem :) jedem dal..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...