Přejít na obsah

Seiko Landmaster SBDB015


dr.sphinx

Doporučené příspěvky

Jen korunka se mi na 005 líbila víc. Nejen pro to že tam nebylo logo ale byla matná kartáčovaná, bylo to víc tool .

Jo, to asi jo. A jak jsem si je teď orecenzoval, dost se na ně těším zpátky (dobře to simuluje prodej a následný re-nákup :) )

 

urcite tahle recenze patri zde mezi top 10. ... cist misto bible :)

Fotky, Ty se normalne prekonavas, paradnicke! Kazdopadne diky za Tvuj cas a mam prosbu, az se Ti vrati, mel bych veliky zajem o vyzkouseni a nejake foto si udelat.

Prosimtebe :) Ono to možná vypadá bůhvíjak jen proto, že dlouhé recenze už zdá se trochu vyšly z módy. Ale děkuju, děkuju všem. Na vyzkoušení se dohodnem.

 

takže abych to shrnul: hodinky jsou historicky sirotek s kostrbatým designem, mají padnoucí divný pouzdro z titanu, chaotickej bordel na cifru, vevnitř skvělej stroj a jsou v servisu a máš je rád.  :lol2:

podepisuju! (a taky jim nerozumím)

Že sem něco píšu. Já potřebuju snad 2000 slov, tenhle zmetek stokrát míň, a přitom nic nevynechá :). Škoda, že nejsem vědátor, psal bys mi abstrakty.  :cheers:

 

Jen pro zajímavost ohledně "jednorožčího" tvaru - Seiko kdysi udělalo na počest spacewalků i pětky. Akorát nevím, jestli to není kacířství dávat je sem vedle Lanďáků

Super, moc děkuju, mně bylo jasný, že jsem na něco musel zapomenout. Když jsem je teď googlil, tak se ukázalo, že už jsem si o tomhle Seikopočinu v minulosti čet. Paměť už neslouží jak dřív :(

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Tak teď jsou zrovna u mě. Mám je pár měsíců, nejsem seikař (vlastně tu značku nemám rád) a moc jsem je nechtěl, ale nějak se to sešlo a po akci kulový blesk skončily na mé ruce. No a tak jsem zjistil, že není Seiko jako Seiko. Toto jsou Hodinky s velkým H. Když je tvořili, tak u toho hodně přemýšleli. Strojek, to je prostě jiná liga,

se snad neomrzí, přesnost skvělá. Díky "anatomickému" tvaru pouzdra  a krátkému lug- lug skvěle sedí na ruce, korunka nepřekáží a díky titanu jsou i přes své rozměry lehké. Dvě věci bych si dovolil vypíchnout - lumi je neskutečná a ložnici osvětluje celou noc jako úplněk. A co mě nepřestává udivovat je mat ciferníku, díky kterému jsou neskutčně kontrastní a čitelné. Trochu na škodu je Diashield, má prostě svoje plusy a mínusy. Ale kdo by chtěl úplně dokonalé hodinky, že?  

post-37091-0-06258900-1580659921_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...