Přejít na obsah

Lícovanie, zákryt ručičiek


Mercy

Doporučené příspěvky

Vzít zboží do 14 dní obchodník musí, i kdyby tam nebyl řemínek žádný. Maximálně si může strhnout něco za opotřebení. A jak psal Seamaster - taky nevím, proč se v tom pořád pitváme. Máš šrot, který bude tak nanejvýš putovní po hodinářstvích a strávíš čas u reklamací. Ovšem je to tvoje volba, to je jasné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My co jsme na manuálech vyrostli víme že normální je aby ručky lícovali, když ne je něco špatně.

Ťoť vše.  A ostatní další podivné jevy se řadí odzačátku.

Takže reklamace..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, ze tu to tema uz je, tak to uzavru malym rozborem veci obecne. Z mych zkusenosti, a jelikoz me uz neco rukama proslo vcetne servisu strojku, tak nejsou uplne male.
Zasadni vliv na presnost sesazeni rucek pri skladani ma kvalita strojku, u starsich i opotrebeni soukoli. Nekdy je proste nemozne to sesadit napoprve a dela se to na vic pokusu.
Z me zkusenosti, treba starsi Omega automaticke kalibry rady 5xx jdou paradne, ETA co je v automatech Omega (cal 1120,2500 a derivaty), tam uz je to horsi, zase zlepseni s inhouse 8xxx.
Co hraje velkou roli na presnost je i delka rucek. Je treba si uvedomit, ze kolikrat mate na ETA strojku, ktery ma polomer 1,25cm treba 2cm minutovou rucku, pak je jakakoliv vule/nepresnost o to vice videt a vetsi peklo to spasovat.
 

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...