Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Do tohodle vlákna už nesmim lízt, nebo si fakt ten řidičák letos udělám a budu v hajzlu:)

 Krásný to máte.

Jestli chceš, tak se zrovna hlásím, tak můžeme ukecat slevu :) Ale jak říkáš, tohle je naprostá bomba. Kámoš mi teď psal, že mu to příjde levnější než kolo :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zhrado, poslednich cca 11 let jezdim evropske motorky, od uzasne s4r, ktera mela sve musky, ale byla super, skvele aprilky tuono, co mne poslala k zemi kvuli cidlu naklonu u stojanku, paradnich starsich baworu, ktery jsou sice trapny a tuctovy, ale bylo na nich jedno z nej svezeni a od 2008 na triumpech. Mezi tim byla parani LC8, s kterou bylo tolik srani a problemu, ze sem rekl, ze ktm uz nesmi pres prah. No a vidis... Loni, kdyz sem premyslel, tak ve vyberu zbyla paradni a urco spolehliva a pro mozek jasna volba, nova Afra ve verzi ADV sports a kacena. Honda je krasna, pekne jede a proste Honda. Ale jeste nejsem tak starej, tak sem vzal kachnu. Oni dost slapli do kvality a i ta moznost prikoupit za par kacek zaruku svedci o tom, ze si veri. A ja taky verim:). A to svezeni... No super. Dneska kupovat, asi ji beru znova. I kdyz novej scrambler a ta nova guzzinka... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No popravde, mne sa vždy páčili, ale ako som sa začal zaujímať u ľudí, ktorí s tým niečo mali tsk nadávali na to dosť. A Africa bola legenda a asi aj bude. 

Mozem tiez potvrdit ze Katky su OK. Mal som SM950 a nasledne SMT990, obidve LC8 a spolahlivost 100%. Oproti ostatnym znackam, maju v sebe nieco, co ma k nim pritahuje. Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen foreva!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...