Přejít na obsah

Paulin


Doporučené příspěvky

Zdravím, delší dobu hledám nějaké cenově dostupné mechanické hodinky s Bauhaus designem. Bohužel na klasické zástupce této školy nemám rozpočet. Nedávno jsem ale narazil na mladou anglickou firmu Paulin a jejich model Commuter Numerical C, co si o nich myslíte, případně nevlastní je někdo, že by poskytl své poznatky?

 

https://eu.paulinwatches.com/collections/commuter-numerical/products/commuter-numerical-c

 

S pozdravem Vojta

post-31601-0-51291200-1513439261_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Popravdě ty hodinky vypadají na fotkách neskutečně, je to přesně to co jsem chtěl, ale bude to za ty peníze fungovat, případně nebude to z venku jak otesané kamenem? Teď nosím hodinky od Deep Blue PRO SEA DIVER 1000 a jsem spokojený, ale taky stály 5x tolik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za ty peníze se to zkusit dá. Ale osobně bych je nekoupil, to radši Tisell s Miyotou 9015 http://www.nejpanskehodinky.cz/products/luxusni-naramkove-hodinky-tisell-v-designu-bauhaus-safirove-sklicko-s-antireflexem-ad24373/

To už radši ty Paulin, Tisell je úplná kopírka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Tisell je strojek Miyota 9015, což je plně srovnatelné se swiss ETA 2824. A vzhled bych neřešil, pořád se pohybujeme v nějaké cenové hladině, kde to bude kopírka tak jako tak a je jedno jestli Tisell, Paulin nebo něco podobného. To ať si pak dotyčný našetří na Junghans Max Bill, resp. na Nomos, jestli chce mít originál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Nomos by nebylo co řešit, Tangente s bílým ciferníkem, nebo Metro Silvercut řadím k nejhezčím hodinkám vůbec a to se nebavím o inhouse strojku, mít na ně rozpočet tak pro ně jedu okamžitě. Junghans 027/3500 by se snad i do rozpočtu vešly, vzhledově se mi velmi líbí, ale děsí mě tam plastové sklíčko, bojím se, že bylo poškrábané během měsíce. Jak tak hledám ještě jsem narazil na Laco Classic Dresden 40, kde se hádám o nějaké autenticitě mluvit dá, nicméně vzhledově mě zase tak nezaujaly. Stejný problém mám i se zmiňovanými hodinkami od Tisell.

 

Neznáte ještě nějaké dalsí +-kopírky ale s rozumným strojkem od Miyota, nebo Seiko?

 

Každopádně děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v tom odkazu ode me jich je hromada vcetne toho jake hodinky maji jaky strojek. Nektere konkretni modely uz nejsou v prodeji nebo nefunguji linky, ale na webu toho vyrobce se da dohledat treba novejsi generace. Jen je potreba tomu venovat trochu casu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...