Přejít na obsah

Když se Ježíšek (ne)trefi


Robero79

Doporučené příspěvky

zdravim pri svatecnim veceru vsechny chronomagory a predne preji vsem krasne a pohodove svatky.

Tak nam vsem najezilo, posledni kosti z kapra jsou z krku vytazeny a my muzeme rozjimat nad darky.

Nechci se ucty Jeziska nijak dotknout, ale nekdy se mu moc nezadari... :-( A i kdyz jsem touzil po nejakem peknem remenu, snad i z dilny mistnich mistru, nebo z provereneho obchodu, tak me prekvapil svou kreativitou ve forme rustikalne drevenych hodinek, no posudte sami...

3465679743bcf4355701ea0059c7a55f.jpg

samozrejme usmev a vyraz stesti jsem ze sebe ze slusnosti vyloudil, stejne tak i 3hodinove pohoveni na zapesti probehlo, ale tak nejak tusim, ze tohle spojeni dnesnim vecerem take skoncilo...

a co vy? spokojenost ci zklamani? cim se tu zitra zaplni prodejni sekce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To byl vždycky muj vecnej boj... Tvarit se vesele nebo rovnou propalit, ze to je blbej dárek... vetsinou jsem to nedal, aspon ne hned... :-)

 

 

... Zkus je omylem podrzet blizko svicky.. pak ti mozna jejich nošení prominou.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chápu, že teď pozdě bycha honiti, ale u nás posledních pár let jedeme na rovinu seznam (ježíškovi se taky píše, že jo), kde máme celá rodina to co chceme pro nás nebo pro kluka (zatím sám nepíše, tak píšeme za něj). a všichni babičci, dědečci dostanou seznam a podle toho jedeme. Dospěli jsme do toho stavu ve chvíli, kdy jsme si začali dávat relativně drahý dárky, který nikdo vůbec nechtěl a skonči na poličce nebo rovnou v koši.

 

Přece to nás naučila Rachel ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no u nas se schazi u vecere 14 lidi a pote co pocet darku presahl obludne mnozstvi i hodnotu, tak jsme vymysleli system takovy, ze po veceri a rozdani darku si kazdy clen vylosuje pro dalsi rok 2 lidi - jednomu kupuje 1 darek a druhemu jeden darek vyrabi. Je to zabava, zadnej stres, protoze ten jeden darek vzdy clovek sezene a po nekolika letech jsme se vypracovali k tomu, ze rucne vyrabene darky jsou mnohem lepsi nez kupovane... pouze deti zustavaji ve volnem rezimu jako drive. No a letos jsem pres moji manzelku poskytl Jeziskovi presny navod, dokonce i fotku hodinek na ktere chci novy remen, prip. remeny, vcetne nekolika web adres... bohuzel Jeziskovi to pripadalo takove chude, tak se rozhodl byt kreativnejsi a koupit cele hodinky... :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, dlabejte na to . Vaši blízcí si s tím lámali hlavu, sháněli atd. tak se mile usmějte, poděkujte a jede se dál. Jsem myslel, že období plakání pod vánočním stromkem už máte za sebou, ne? Anebo to udělejte jako malý Smolík McFiggin  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není strašnější pocit, než se tvářit šťastně a v duchu trpět a litovat Ježíškovy vynaložené prostředky. A další trauma začíná, když to pak musím pro radost Ježíškovi alespoň dvakrát do týdne vzít na ruku. Tedy já ne, ale představa je hrozná. Přeukrutná! Tak jsem to pro jistotu vyřešil zákazem.  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... Anebo to udělejte jako malý Smolík McFiggin  :)

Twl ty čteš Stworny web? To jsem dělal před deseti lety, nakonec jsem už viděl spiknutí úpně všude a byl komplet připravenej na civilizační blackout. Ještě teď mám někde vagón rýže :D :D

 

Jinak Leacocka miluju, samozřejmě. Už od dětství.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som si sebe kupil darceky na CAtt zaciatkom decembra a nechal balik v kute. Zena ked som bol v nemocnici rozbalila zasielku, zabalila to vianocneho papiera, pribalila kozmeticku drobnost z edicie "Charizmaticky muz" a vcera mi od radosti svietili oci a tesil som sa jak maly chlapec. Jezisko je super a som s nim maximalne spokojny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás funguje už dlhé roky systém prakticky žiadneho prekvapenia pre dospelých. Možno je to troška kruté, ale aspoň si nekupujeme kopu zbytočností.  :lol2:

 

Súrodenci si darčeky nedávame, rodičom vždy niečo praktické (vitamíny, darčekové koše s potravinami, nejaká tá fľaštička atď.). A s deťmi sme to vyriešili tak, že dáme rodičom 20? na hlavu a nech im kúpia niečo, čo potrebuje. S hračkami už sme skončili, väčšinou je to oblečenie (mobily a tablety už dávno majú).

 

Ale jedny hodinky v rodine predsa len pribudli. Žene ježiško doniesol Citizen EM0502-86P. Budúci rok som dúfam na rade ja  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...