Přejít na obsah

Hodinář Olomoucko/Prostějovsko


Doporučené příspěvky

Zdravím místní osazenstvo.

 

Jak už název vlákna napovídá, sháním nějakého schopného hodináře nejlépe Prostějov/Olomouc. Potřeboval bych udělat genreálku na svých Orientech včetně výměny skla, přetěsnění, tlakovky... 

Nechci ale hodinky svěřit nějakému řezníkovi a co jsem zatím zjistil, tak buď je opravdu dlouhá čekací lhůta nebo jde dle referencí právě o někoho, komu bych hodinky asi nesvěřil...

 

Proto bych tady chtěl poprosit o nějaký tip na prověřeného hodináře, který by podobný úkol zvládl pokud možno v rozumném čase.

 

Předem děkuji za  doporučení. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Valise mohu vřele doporučit, o mé automaty a nástěnné historické pendlovky Kienzle se postaral opravdu výtečně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Valise jsem doporučil kamarádovi, s prací byl velice spokojen, ale hodinky tam měl téměř rok a půl.  Dittrich starej - pokud Tě nenasere svým přístupem hned při první návštěvě, tak snad něco umí, tak 20 let nazad byl docela v pohodě, ale potom jsem tam přestal chodit. Dittrich  mladej - chvíli jsem to zkoušel, ale potom jsem to vzdal. Baterku a stěžejky zvládne,  jinak si to oprav sám a bude to lepší, pořádně vyčistit automaty-velkej problém, Jinak v Olomouci myslím nic není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ROK A PŮL ?? Před par týdny jsem mu odnesl hodinky na servis a říkal, ze asi pozastavi příjem dalších zakázek. Předpokládaná doba opravy cca 3 měsíce ( po čtení příspěvků kolegu, je to asi odvážné tvrzení - uvidíme). Když nově příchozí žádá o radu při výběru hodinek doporučuje se ETA, protože to odservisuje každý zdatný hodinář . Až dojde na lámání chleba, zdatní hodináři jsou v republice 4 možná 6 . Ach jo...Nebo to špatně chápu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No však uvidíš, dej pak vědět jak dlouho jsi to tam měl. Já vím jen o jedněch hodinkách co tam byly, tak třeba to byl nějaký  extrém, a doba se hnula. S tím ostatním máš pravdu, odservisuje to každý zdatný hodinář, akorát že ti hodináři nejsou. On zdatný hodinář odservisuje kde co, pokud nejsou potřeba díly. Na rozdíl od jiného, na ETU díly jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Po delší době jsem byl dnes u Valise v Chomoutově. Opět profesionální a rychlé jednání, obratem opravil, co jsem potřeboval, navíc i dobře poradil, jedním slovem paráda. Z Olomouce cca 15min, za ty služby to myslím bez diskuse stojí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...