Přejít na obsah

Batoh Chronomag


Mirek

Doporučené příspěvky

Tenhle nápad mám v hlave už delší dobu a jelikož Zrno řeší bundu Chronomag, rozhodl jsem se jít s tím na světlo a případně oba projekty propojit. Batoh by nejen pro zájemce o bundu mohl být ušitý ze stejného canvasu, v černé nebo námořní modré , a pokud by byl dostatečný zájem, mohl by se udělat z olivové zelené, tím pádem by se i bunda dala rozšířit o tuhle barvu.  Dál můžeme batoh udělat z odlehčené Cordury 500D Rip stop, Cordury 1000D a X-Pacu, barev je dost, to by se vidělo dle zájmu...Co se týká samotnýho batohu, nabídl bych 3 varianty z připravované produkce pro novej brand, takže by se pro chronomag mohlo udělat něco jako first-edition, která by se už použitím barev a materiálů neopakovala, v zásadě taková batohová limitka. Jednalo by se o jednoduchej městskej rolltop velikosti 20l, větší rolltop s kapsou vepředu 25l, nebo univerzálnější batoh nejen do města, ale i do lesa a na kopec, 32-35l. Zase by se vidělo dle zájmu. A aby to nebyl jen obyč batoh s logem chronomagu, samozřejmostí by bylo pouzdro na hodinky, který bude mít v batohu svý místo. To vyvzorujeme.

Materiály, který používáme, jsou původem buď z EU nebo USA, hlavně ale z ČR, z Asie jen ty japonský YKK zipy, co se pro Evropu stejně z valné části dělají v Německu, výroba batohu proběhne na Jižní Moravě ve vlastní šicí dílně, takže nenabízím žádnej reklamní krám, ale podstivej kumšt, stejně jako Zrno.

Odhadovaná cena je někde mezi 2500,- a 5000,-Kč, rozptyl je to velikej, bude ale hodně záležet na zvolenejch materiálech, případně se dá zakomponovat i kůže, s kterou standardně neděláme, v kooperaci se Zrnem by to ale šlo, pak je třeba počítat s horní cenovou hranicí.

 

Fotky batohů dodám v týdnu, aktuálně řešíme průmyslový vzory, začátkem týdne by měly být hotový, tak to pak budu moct vypustit do éteru...

 

Takže moje otázka zní: byl by o něco takovýho zájem, ať už v rámci akce "bunda chronomag", nebo obecně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gut, tak zájem by byl...hranatej na motorku, to by se mohl líbit ten střední...dávám rychlocvak jednoho 25l kousku cca z prostředka vývojové fáze, ať máte představu, o čem se bavíme...zkusím ještě najít nějaký fotky toho 20l.

0bbcb0abc41c9d001d4177fb0b0f2afd.jpg

93bdd51d5871e471edb9e34150bc5cea.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam od Miry doma batohy tři, dva kastomizovaný (mám tam např. spešl kapsy a poutka a futrály na různý nepotřebnosti a taky vyšitou velkou hvězdičku až ze švédska :-) a prej kdybych chtěl kosočtvereček, jde to taky) na moje rozmary a jeden "běžná produkce" a sou to držáci! ve všední den sedím cca 2h hodiny na kole a protože patřím do skupiny vyšinutých šílenců, co jezdi i v tomto čase, a protože jezdím na hranici svých možností a někdy i přes, tak padám a bágl fut dobrej. před několika lety, mi Mira "vnutil" svůj běžněj model a sem rád, je to něco úplně jinýho než ty "značkový" igelitky v krámech pro ourdór.

A když Vás nááhodou sejmou z toho kola fízlové tak, že vám praskne rám a urvete si něco na báglu, voláte přítele na telefonu a do týden máte bágl na zádech opravenej.

 

Miro a vyfoť vnitřek

vevnitř je to světlý, takže najdete všechno hned, když je třeba, např. šprcku zašitou někde na dně v rohu na rychlovku v podchodu:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...