Přejít na obsah

Jaké chytré hodinky koupit?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Za sebe mohu doporučit Samsung S3. Pokud nechceš úplně nové dají se sehnat Gear 2 Neo. Výhoda že vydrží skoro 4 dny na baterku. GEAR S3 jen 3.

 

Pokud bys měl zájem jedny Gear 2 Neo bych měl k prodeji i s náhradní sadou pásků.

 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím, osobně řeším nákup čehokoliv, když cítím nějakou potřebu, což u tazatele nevidím. Chytré hodinky, resp. sportovní, jsem koupil právě kvůli sportu a jako bonus navíc umí komunikovat s mobilem. Píší + vibrují mi sice pouze oznámení o příchozích hovorech, SMS, mailech a příspěvcích na sociálních sítích, některé zprávy i zobrazuje, ale telefonovat atd. přes ně nelze. Na druhou stranu, u spousty chytrých hodinek jsem četl o výdrži v řádu 2-4 dnů, což bych určitě nesnesl a jsem rád, že má sportovní Suunta vydrží bez zapnutého GPS cca 10 dnů a když je nepoužívám denně, i o dost déle. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako co u tazatele nevidíš? Jenom jsem se ptal jaké funkce se hodí. Já nechci žádný fitness náramek. Nechci to kvůli sportu. Chtěl bych něco, aby to vypadalo jako klasické hodinky s tím, že na tom můžu zobrazovat notifikace z telefonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shin - nebylo to myšleno ve zlém, ale když píšeš "Vůbec nevím, co by měly mít za funkce nebo co se vůbec hodí mít za funkce", tak mi to přišlo že chceš chytré hodinky, ale vlastně nevíš k čemu. Sportovní funkce? Navigační? Multimédia? Notifikace z telefonu? Nebo i hovory, maily a SMS přímo z hodinek? OK, upřesnil jsi notifikace z telefonu, což umí třeba různá Suunta či Garminy ale jiné umí spolupracovat s telefonem ještě víc, popř. mají přehrávač hudby apod. Když jsem si zvyknul na ty notifikace, lákalo mne to postoupit proto k ještě chytřejším hodinkám, ale narazil jsem na problém výdrže baterky a protože nechci hodinky nabíjet obden jako mobil, rozhodl jsem se zůstat u notifikací a výdrže cca 10 dnů při denním nošení. Ale ber to jako laický názor, ve světě chytrých hodinek se vyznám jen okrajově a možná jsou i nějaké superchytré s dlouhou výdrží...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád, velký uživatel mobilních telefonů, tabletů a přídavných vychytávek měl smart hodinky (i telefony) snad všech výrobců a provedení.

Momentálně zakotvil u Huawei Watch 2 a uvádí několik zásadních výhod (v porovnání s jinými):

- možnost vložení SIM karty a volání bez připojeného telefonu

- dostatečná voděodolnost (používá při plavání i saunování)

- funkční Android Pay

- spárovatelné s Android i iOS.

 

Ko a výdrž max dva dny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Megazávislák ? Já to neberu ve zlém. Když potřebuji od někoho poradit, tak to nikdy neberu ve zlém. Nabíjení třeba každý druhý den by mi nevadilo. Stejně každý den nabíjím mobil. A máš pravdu, že jsem to moc neupřesnil. Chtěl bych ty notifikace hlavně(sms, volání a zprávy třeba z aplikací a gmailu). Připojení asi pomocí bluetooth. Nevím, že by to šlo přes něco jiného. Jinak mobil mám s androidem. Pokud přes ně půjde volat, tak to beru jako určité plus, například při řízení to může být výhoda.


Mareka01 díky za tip. Pořád ale mám tu otázku, když si například koupím ty hodinky od Huawei. Budou fungovat i s telefonem jiné značky? A jinak ty Huawei stojí o dost víc než jsme si představoval.


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal - ty Huawei hodinky fungují (spárování i notifikace via BT) s libovolnou značkou telefonu, která má operační systém iOS nebo Android.

 

Ad cena: kdysi jsem kupoval levnou elektroniku, dnes takovou co fakt funguje a její ovládání není vopruz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

budeš nešťastnej z toho nabíjení každý den :-) za mne po zkoušení všeho možnýho a po zkušenostech nejen mých ale i kamarádů, bych byl pro si fakt připlatit a koupit si garmin. pokud to myslíš s těma hodinkama vážně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové

Kolega v práci má nějaké zdrav. potíže (srdce,vysoký TK) a požádal mě o radu jaké koupit hodinky s měřením tlaku. Hodinky by měli dát signál při zvýšení tlaku. Vůbec se v tom nevyznám,jsou nějaké takové?

Požadavek .....kulaté a cena max. do 6tis,

 

Díky za pomoc.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...