Přejít na obsah

LIP Nautic


Doporučené příspěvky

Ahojte, mám doma po dedkovi hodinky Lip Nautic Automatique zo 60' alebo 70' rokov. Hodinky majú automatické naťahovanie ktoré je v nich vraj úplne pokazené a hodinár j ktorého som to mal povedal že to nevie opraviť. Viete mi poradiť kto by mi ich zreštauroval? Náramok mám objednaný z ebayu, je potrebné ich opraviť a preleštiť, prípadne aj nové sklíčko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takový kousek si zaslouží opravu! Jednak jsou tyto supercompressory dost ceněné, navíc hodinky po dědovi, co víc si přát. Těším se na fotky.

Pro insipraci můžeš mrknout také do renovačního vintage vlákna, i když podle popisu předpokládám, že moc velkou renovaci nepotřebují.

 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82130-pochlubte-se-renovac%C3%AD-vintage-hodinek/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajdi k PohankaandCo na Šilingrák a nech je poslat p.Vaclavu Loužilovi. Jenom podle té rozmazané fotky moc nejde poznat stav, ale asi na tom nebudou špatně. Rozsah oprav bývá individuální, rozchodit strojek je v tomto případě jasný, přeleštění sklíčka a celkové vyčištění jim taky prospěje, jenom to přeleštění bych osobně vypustil. Méně je někdy více. Pak dej vědět jak si dopadl. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem, viete mi povedať len približne že koľko také celkové vyčistenie a preleštenie môže stáť? Mám už nejaké ponuky, ale nechcem to dať robiť nejakému amatérovi čo to robí na kolene, tak aby som vedel že aká cena je vlastne adekvátna. Oprava strojčeka bude drahá, to mi je jasné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...