Přejít na obsah

Mechanické hodinky do 7tis


Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit s koupí hodinek. Jsem v podstatě, co se hodinek týká, úplný amatér, do teď jsem kupoval je quartzové fashion značky zhruba tak do 3tis. Aktuálně si však chci k narozeninám koupit nějaké nové mechanické automatické hodinky do 6-7tis, které nebudou z Číny. Vzhledově se mi líbí hodinky s velkými ciferníky a širokými řemínky, ty jsem u těch mechanických moc nenašel, ale všeobecně bych raději tedy nějaké větší. Typově se mi líbí hodiniky jaké vyrábí značka Invicta, takové jsem i původně chtěl koupit, ale po projetí interneru jsem zjistil, že to moc kvalitní značka není. Taky bych rád, kdyby byl buď z vrchní, nebo spodní části vidět strojek. Nedělám si iluze, že v mé cenové relaci bude moc na výběr, ale budu rád za každý tip.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naopak v tvé cenové relaci určitě něco najdeš. Projdi prodejní vlákno. Teď tam je tam toho mrak (Tisell, další microbrandy potápek) . Pokud chceš nové, tak značkou Seiko nebo Orient neuděláš krok vedle. 

 

https://www.chronoshop.cz/seiko-5/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, za tu cenu lze dobré mechaniky už pořídit, nebudou to tedy samozřejmě Švýcary, ale Japonce už lze za tyto peníze sehnat důstojné. S tou podobou s Invicta to bude možná problém(od toho bych se snažil trochu oprostit:-) ), nicméně z větších levnějších mechanik bych to viděl třeba na tyhle Citizeny https://www.helveti.cz/citizen-nh8389-88le , ty už jsou  při svém průměru 46mm poměrně masivní, cena dobrá, strojek Miyota. Určitě je dobré podívat se na nabídku Seiko - třeba zde: https://www.helveti.cz/seiko-srp557k1 , tam je i požadovaný průhled na strojek.

Upraveno uživatelem Jirka19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co takhle Orient Symphony? Mechanická alternativa fashion hodinek s větším průměrem od slušné značky a stojí míň než ty fashion hodinky. Akorát tah (případně řemínek) nestojí za nic, musel by sis k nim koupit nějakej řemínek za pár dalších stovek..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, promiň, teď jsem si přečetl znovu zadání (podobnost s Invictou).. V tom případě bych rychle zavítal do prodejního vlákna a vzal ty Tiselly nebo kdybys měl chutě na vintyč stájl, tak ty Ticino - není toho o nich na internetech moc napsáno, ale nevypadaj vůbec zle... Otázka je, jestli stačí 40mm :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...