Přejít na obsah

Odhad hodinky DIC


Doporučené příspěvky

Ahoj, do rukou se mi dostaly tyto hodinky. Rád bych se zeptal jestli tu někdo nepřišel s touto značkou ( Diamond Night) do styku a poradil jestli mají tyto hodinky nějakou hodnotu či nikoliv.

Koupil je příbuzný když byl trend investovat do diamantu samozřejmě na hodinky pak zapomněl a poté byly darovány mě. Myslím si, že hodinky cenu nemají žádnou a příbuzný byl akorát napálen.

 

Předem díky moc všem co mi poradí. 

 

 

post-62627-0-90392300-1516143877_thumb.jpg

post-62627-0-00420200-1516143883_thumb.jpg

post-62627-0-75567400-1516143888_thumb.jpg

post-62627-0-59186500-1516143895_thumb.jpg

post-62627-0-25360800-1516143906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hodinky od ceskych diamantaru se svycarskym manualnim strojkem a kaminky na cifru. Sklicko je safir. Bez tech kaminku by staly tak CZK 10K. Ty kaminky maji nejakou hodnotu taky - brilianty (fakt jich je 20?). Sakumprask strizliva cena 15 - 20K .   

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtít investovat do diamantů a koupit hodinky DIC, to je docela rozdíl v úmyslu a ve výsledku :-). Díky nepřílis obvyklému tvaru pouzdra a dost nepěknému vzhledu by se daly prodat tak za 10, maximálně 15 tisíc. Možná by bylo lepší těch 20 mini briliantů z ciferníku vyndat, protože barva E-F a VVS jsou dobré parametry. Blbý je, že k tomu zřejmě není žádný mezinárodní certifikát? Ten DIC je bezcenný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Souhlasím (v podstatě) se všemi "předdiskutujícími" - tyhle hodinky moc valnou cenu nemají... 

Mám ale k DIC hodinkám (snad věcnou) poznámku - to, co pod touto značkou najdete teď, jsou celkem slušně provedené automaty (ETA 2671, ETA 2824, ...), které si nechávají vyrábět (snad se mi to podařilo vygůglit správně) u Armanda Nicoleta ve švýcarském Tramelánu.

Upraveno uživatelem pajaja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DIC - jeden velky podvod, jedno velke letadlo. Bohuzel jsem se zucastnil take jejich "skoleni", navezl me do tohot muj kamarad. Dopadl stejne, sice jsem mu vzapeti vysvetlil, co to je za levarnu, ale uz mel hodinky koupene.. Stali ho cca 60 litru :( Slo o klasickou vymyvarnu mozku, kde se smejdi snazili kohokoli z ulice presvedcit, ze muze byt druhy den odbornik na investovani do diamantu a jejich prodejce k tomu. Aby jste se ale dostali k lepsi nakupce, bylo treba u nich udelat nejakou drobnou investici.. Slo o nekolik desitek titsic, bud jste si mohli koupit nejaky ten diamant, briliantovy prstynek ci napr. jedny z "prekrasnych" hodinek z jejich kolekce.. Princip tech skoleni nebyl samozrejme v tom, aby nasli nejakeho noveho prodejce, ale hlavne ostrihat ovecky v sale, napakovat se na naivnich ucastnicich diamantove show..  :2guns:  :yucky:

 

to Pajaja - Armanda Nicoleta? Aha... Tem lidem se ale neda verit ani nos mezi usima, nejake jejich proklamace, tvrzeni maji nulovou hodnotu.. 

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych zasel za nejakym sikovnym zlatnikem, nechal zkontrolovat ty sutriky a jestli jsou ok, pak vykuchat, koupit par gramu zlata a nechat udelat nejaky jednoduchy prstynek drahe polovicce.

zbytek dat detem na hrani, vetsi smysl to asi nema.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...