Prodám notoricky známé Longines Hydroconquest. Barva modrá, průměr 41 mm.
Jedná se o model L3.642.4.96.6.
Strojek by měl být Longines caliber L633, jehož základ je ETA 2824-2.
LHC jsou z roku 2012. Já je koupil od MiraMira v září roku 2016. Byly od té doby moje nejčastěji nošené hodinky. Je to na nich vidět, ať už na broušených či leštěných místech. Nic co by ale nešlo rozleštit. Musím upozornit i na lunetu, která má nějaký ten šrám a hlavně vybledla, takže je oproti ciferníku taková spíše hodně světle modrá (údajně bolest mnohých LHC). Mi to nevadilo, takže jsem ji nechal a výměnu neřešil.
Nejsou nikde ťuklé a ani jsem s nimi nebyl nikdy ve vodě. Safírové sklíčko vypadá netknutě. Luneta jde hladce. Lumi svítí.
Hodinky šlapou dobře aplikace WatchCheck ukazuje za období 28.12.2017 - 17.1.2018 průměrnou odchylku +1,1s/d. Byl jsem i minulý týden v Brně u Pohanka&co. se optat, jak jsou na tom zdravotně. Podle vibrografu jsou prý na tom stále velice dobře a bylo mi doporučeno, ať se do nich zatím nevrtá. Hodinky nebyly za dobu pobytu v servise - nebyl s nimi problém, prostě "šlapou jako hodinky".
Je k nim i kompletní balení včetně návodu. Tah je na moji cca 19cm ruku, v krabičče jsou navíc ještě 2 dílky. Přikoupil jsem si i půl-dílek, aby mi lépe padli na ruku. Navíc k hodinkám přidám WBC "karbon" silikon s Longines trnovkou kupovaný od martara.
Cenu stanovuji na baťovských 16 990,- Kč. Preferuji osobní předaní (Brno), aby si mohl nový majitel prohlédnout skutečný stav, Zvládnu ale i hodinky poslat.