Přejít na obsah

"Dvojitá lumi" z Eltonu


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

myslím, že tu na každou položku eltoního ceníku snad není potřeba zakládat vlákno, když to jde napsat do už existujícího vlákna renovací.

 

Lumi mám na 2 hodinkách a imho za to dnes nestojí, hlavně proto, že na ručky to neuměli a svítil ti cifr, ale hodiny jsi stejně nepřečetl...jako seiko to nidky svítit stejně asi nebude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, okej, dík.

 

Já si říkal, jestli dělat zvláštní vlákno, pak jsem si řekl, že jo. Líp se pak hledá, navíc ta nekonečná vlákna jsou... Nekonečná :-D Ideál by byla stromovitá struktura diskuzí, ale to není na běžných fórech moc časté, leda někde u geeků :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemel jsem ve specifikaci renovace (realizovano 2011) dvojitou lumi, ale rucky mi sviti vic nez ciselnik, coz je ta lepsi varianta a oboji umoznuje odecist cas celou noc. Neni to zadna vypalovacka, ale staci to a jsem s tim spokojeny. Nechaval jsem si delat zlutou lumi, ne zelenou. Nicmene nevim, jestli to pro luminiscenci hraje roli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nevim, jestli je na ruckach dvojita lumi, ale rozhodne jsem si jistej, ze svitej vic nez cifr a svitej dostatecne. Toz tak, zadny placebo.

skalis: není to placebo? 2014 se dělaly igen nodate, kde dvojitou lumi mám a Elton tvrdil, že to dělá jen na cifr, ručky byly stejný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...