Přejít na obsah

Coolidge chrono i nechrono


Coolidge

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 258
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Skoro to vypadá, že mezi prémiovkou a základními modely kolem 10 tis. (?) kč není zdaleka takový rozdíl, jak by cenovka napovídala.. Z toho si musí drbat hlavu nejeden z nás... Ale tak nějak to asi všichni tušíme, že se dnes platí především za tu vizitku, značku.  

Včera večer jsem si prošel celé tohle doslova strhující vlákno s jednou krásnější fotkou než druhou :eek: Všichni už to tady několikrát psali, je to naprostá paráda a mistrovská práce :notworthy: Kalendář by měl určitě velký úspěch :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych rekl, ze v primem porovnani jsou ty NY0040 o fous lepsi nez SKX, tedy krom strojku s neprimym pohonem sekundovky, ale zase na druhou stranu je to drzak s celkem dobrou presnosti. Ze bych si je zas poridil v modre? :-) fotky super, jako vzdy...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díks panové!

villain83:  aj s poctakem nejakych 160 dolaru... tyhle se povedly... pouzdro, cifernik, rucky, indexy.. vsecko cajk... nikde zadnej okem viditelnej error..  ale rovnovaha funguje... tyhle sou vyvazeny chapter ringem u sea urchin :)

pebe: odpocivaji v supliku a cekaji na Tebe.. udelam Ti supr prajs  ;)

Fifek: asi neni uplne idealni vkladat tady na forum tyhle odkazy... 

Olaf: mam je porad.. ale ty uz ne, jak sem videl v prodejni sekci :)

Co ti vadi? Dovolil jsem si tě srovnat s druhým fotografem, co fotí taky perfektně hodinky podobně jako ty. Když padl dotaz kdo je Kibi bylo jednodušší dat odkaz na jeho fotogalerii. Oba fotite tak, ze si sedam na pr..el. Jestli ti vadi, tak pardooon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Fifek - uklidni se, to nebylo nic proti tobe. Neznam presne tu historii, ale pochopil jsem, ze jmeno toho druheho fotografa se tady na foru nevyslovuje, na jeho zadost. Natoz tak davat sem jeho fotky nebo odkazy na jeho tvorbu. To je vse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok - tak forum už nějakou dobu počítám, ale na tuto skutečnost jsem nenarazil. Dík za upozornění. Mrknu jestli se to tu řešilo.

Krásným fotkám hodinek od kohokoliv _ zdar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...