Přejít na obsah

Hodiny do 12K


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

po skoro desetiletém vlastnictví edificů, které jsem snad dostal od rodičů v prváku na střední, jsem se rozhodl, že chci nové a za svoje :). Z toho důvodu se obracím na Vás - zkušené hodináře.

 

Hodinky by měly být koupeny v konkrétním hodinářství (pokud cena jinde nebude výrazně nižší), protože majitelem je známý, takže by vybraný kousek mohl být o něco levnější. Webovky jsou https://www.hodinky-damske-panske.cz. Dále by měly být elegantnější (nebráním se ani decentnějším pilotkám) automaty, s koženým páskem, na zápěstí s průměrem 17,5 cm.  Požadavek na konkrétní značku nemám, víc záleží na kvalitě a celkovém zpracování a na tom, co mne zaujme. Ve strojcích se, i přes přečtení několika článků zde, příliš nevyznám, proto sem také píšu  :)

Jako nástřel sem postuji tyto tissotky, které jsem dnes zkoušel a dost se mi líbily: https://www.hodinky-damske-panske.cz/t1094071605100--/a-60847/ 

 

Za Vaše tipy, doporučení a postřehy budu vděčný.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Webovky jsou naprosto otřesné, ale tohle je asi neživí. Jak zmínil Bembeg, pokud se líbí postované hodinky, tak bych pouvažoval i o Seiko SARB033, TIssot Visodate nebo Orient Bambino. Všechny hodinky by se měly vejít do limitu, Bambina jsou hluboko pod ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom případě doporucuju zvážit ty jejich nové small seconds bambina. Jsou zase trosku zajímavější, než klasická bambina...

http://wornandwound.com/introducing-orient-bambino-small-seconds-latest-iteration-affordable-classic/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec asi zkusím doporučované Bambina a uvidím. Ukously by pouze necelou polovinu mého rozpočtu, navíc táta má od orientu maka, se kterými je spokojený. Zatím Vám moc děkuji za reakce :)

Předpokládám že jsi mladší ročník.  Nebyli by pro tebe vhodnější nějaké ty sportovnější kousky.  Bys pak nemusel řešit s čím machrovat u vody, či moře.

Seiko 5 či SKX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...