Přejít na obsah

Audemars Piguet Royal Oak


Doporučené příspěvky

Děkuji pane kolego. :) Byl jsem teď bez pořádných hodinek už od listopadu a šedá by znamenala čekání opět minimálně do podzimu, což už se mi prostě nechce, tak vyhrála teď v únoru dostupná černá. Ačkoliv jsem si nejdříve nebyl zcela jistý, momentálně s menším časovým odstupem musím uznat, že je to skvělá varianta, která umí vypadat pokaždé trošku jinak. Po šedé už koukat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale toto je velmi picovska fotka, kazda farba sa da takto nezmyselne nafotit. Kontrast urcite bude najnizsi zo vsetkych ponukanych verzii ale taketo blato to v reale nie je. Neviem ci ich James nevidel aj nazivo..

O tom bych v jeho případě nepochyboval ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obrovská gratulace k téhle ikoně. :)

 

Taky se mi líbí Tvůj přístup ?nosit nosit neřešit? a zcela se s ním ztotožňuju, když už si na to člověk jednou vydělá, tak by si to měl náležitě užít!

Postupně zjišťuju, že jsou tu na fóru opravdu velcí znalci s vytříbeným vkusem a to mi dělá velikou radost. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už asi 6 let si vedu takový svůj chronolist. Ještě dnes ráno obsahoval tento seznam 6 hodinek (vesměs ikonické kousky různých značek), které bych si chtěl během svého života pořídit (některé položky už jsou splněny). Každé hodinky měly svůj list, který obsahoval všechny možné technické údaje, parametry, spoustu fotek, vykopírované články různých příběhů, historické souvislosti a tak podobně. Nezávisle na příspěvcích v tomto fóru či jiných vlivech jsem se dnes rozhodl ten seznam zredukovat právě na jednu položku. Nevím přesně které, kdy a za jakých okolností, ale vím, že to budou Royal Oak. To tady v tomto vlákně teď píšu a jednou si tu založím svoje vlastní :-).

 

Děkuji za pěkné fotky a příběhy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...