Přejít na obsah

Tylerův boj


Doporučené příspěvky

Mně ty SARBy přijdou přece jen v určitým smyslu elegantnější, s pěkným koženým řemenem víc oblekový. Přitom třeba na hnědém canvas koženém řemenu budou zase vypadat jinak, na gumě budou taky dost casual. Navíc se mi líbí i na tahu, na kterém jinak hodinky nejsem zvyklý nosit. Mohly by se s 556kama docela dobře doplňovat  :whistling:.

 

Světlejší ciferník jsem rozhodně zvažoval a zvažuju, ale v tom případě bych chtěl jít po čistě tenkých společenských hodnikách a favorit je tady naprosto jasný - Nomos Orion, ideálně varianta Weiss. Ale abych to řekl hezky česky, "das ist nur die Zukunftsmusik". Na ně budu muset totiž dlouho šetřit, doby, kdy se jeté Oriony daly sehnat za 17 tis., se už podle mě nevrátí.

 

Variantou SARB033 by jistě mohly být SARB035ky, ale u těch mi nesedí ten krémový odstín cifru, taková odstátá smetana  :). Bohužel mě u nich taky ruší fakt, že barva cifru je jiná než barva datumovky.

 

Moc se mi líbí SARB065 - koktejlky se stříbrným sunburst cifrem, jenže ty mají v průměru 40 mm a na výšku 13 mm, což na mi na moji ruku u tohodle typu hodinek přijde zbytečně moc. A datumovka taky hraje jinou barvou než cifr. 

post-20204-0-50693900-1520167288_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tyler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt. Na druhou stranu - pokud si takovéhle "víc oblekové" hodinky pořídím - chci udržet rozpočet co nejníž. A v tom případě v poměru cena-výkon je máloco tak fajn jako právě SARBy... automaty, safír, plastické indexy, ideální rozměry.

 

Sakra, tohle uvažování by chtělo stopnout :D.

Upraveno uživatelem Tyler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...