Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diky, ja sa do toho tiez nerozumiem.. ja len že to zaklinenie kde dostal 4x plecom boli z Cowboy strany pasívne , ale asi b uz otrasený z kolena . Aj v studiu hovorili chlapci , ze potrebuje v klietke čas na adaptaciu. Tak ten mu celkom zobral teda. Naposledy som v neviem akom zapase taky rychly nastup videl u Masvidala. Sialenca. A musi to byt sokujuce.

Pravé já jsem četl ze Cowboiovi radili aby si dal první kolo už v šatně, protože má prý nájezd až od druhého kola což naopak Connor dava ze sebe všechno hned a vyplatilo se.

 

Ale je to dost podobný jako Vemola - šel na takedown a neunesl ze nevyšel tak pk moc nevěděl co dělat no a nebo ten Borábor co si šel pro takedown a skončil s obočím s dírou jak do Narnie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Držel jsem Lucce palce. Ale musím přiznat, že to byl zápas úplně o ničem... Trochu mě zklamali sudí, protože mimo ten takedown na konci Američanka nic nepředvedla. Rozhodně bych to neviděl tak jednoznačně jako 3x 3:0 Za mně dvě kola plichta, která by spíš, než uznat jako zápas, zasloužila anulovat. A to třetí kolo budiž... Ale celkově zápas hodně špatný z obou stran.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Neskutečnej borec! Když jsem nějakej čas chodil do JetSaamu, tak zrovna taky začínal, to ještě dělal muaythai a byli sme v základním béčku. Obyčejnej, hodnej, skromnej borec, ale už tenkrát šel strašně rychle nahoru a jde pořád. Strašně mu fandím, jeho přístup je mi moc sympatickej. Tady je krásně vidět, že i TOP bojovník se může chovat normálně. Doufám, že mu to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozeral som to tiež ale nemyslím si že Prochazka bol tak jednoznačný ako si mnohí jeho fanúšikovia mysleli. Zase treba si naliať čistého vína . Takých fighterov ako Jiri  je plný svet a myslím si, že keď dostane lepšieho súpera ako Volkan tak narazí. UFC je úplne iná liga. A to aj ako RIZIN. Ale pre naše postkomunisticke krajiny je vôbec úspech, že sa niekto do UFC dostane. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten jeho styl je fakt dost úlet, ale zase je vlastně tak nečitelnej, že mu to prostě funguje. Je teda fakt, že se mu to může snadno vymstít, ale zatím i štěstí přeje a já mu moc přeju ať mu to vydrží a jde si dál za svým. Už se říkalo mockrát, že narazí, ale zatím jde furt dál. Tenhle zápas byl taky za outsidera, ale dopadlo to jinak. Uvidíme kolikrát nás ještě překvapí. Každopádně už teď je to obrovskej úspěch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...