Přejít na obsah

Frederique Constant Hybrid


Garminak

Doporučené příspěvky

Neumím si dost dobře představit, koho takový hybridní strojek přiláká. Je to rozhodně zajímavé, ale podle mě to spojuje spíš nevýhody mechanických a elektronických strojků, než jejich přednosti. Myslím si, že zastánce mechaniky odradí baterka a zastánce elektroniky odradí nepřesnost mechaniky. Ale třeba se pletu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochopil bych kdyby ta elektronika dokázala nepřesnosti strojku decentně korigovat (tak jako to umí třeba Spring Drive), aby se majitel na přesnost hodinek mohl prostě spolehnout - tak nějak si představuju synergicky fungující hybrid mezi mechanikou a elektronikou. Separátní baterkou poháněný měřák kalorií nekomentuju, to ve spojení s mobilem dovede i čínskej fitness náramek za pětikilo na stejné nebo druhé ruce. A "integrovaný vibrograf" je IMHO dobrý akorát k buzeraci majitele, že ten tikající krám za ranec se už zase nechutně rozchází a je potřeba ho seřídit. Takže ten (hovadní kurzivou provedený) nápis HYBRID si hoši z marketingového mohli klidně ušetřit...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to teda tak špatné nepřijde, konečně alespoň trošku vkusně zakomponované smart funkce pro ty, kteří chtějí mít stále mechaniky a hlavně něco, co může nazvat hodinkami a ne je vyměnit za ty všechny škaredé smarty s displejema, co mají do hodinek opravdu hodně daleko. Sledování přesnosti se mi hodně líbí, protože to dělám i sám, tak proč to nemít rovnou. Jsem docela zvědavý, kam toto ještě posunou, jak to bude fungovat v reálu a zda to poté hodí i do jiných modelů, tento není zcela v mém zaběru, ale v něčem jiném by mě to možná i zajímalo.

Btw: vrtič rovnou v krabičce, to je taky zajímavá výbava balení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

hodinky Frederique Constant Hybrid Manufacture

 

"K udržení hodinek v chodu při jejich delším nepoužívání slouží speciální dřevěný box, který je součástí balení. Funguje totiž jako stojánek, který hodinkami automaticky otáčí, čímž je natahuje. Jde tedy o jakousi ?3D nabíječku?, která hodinky udržuje v chodu nejen pohybem. Obsahuje totiž i konektor pro dobíjení baterie."

 

"dreveny box"

Upraveno uživatelem jovani
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...