Přejít na obsah

Chronomag - uklidnění


Bert

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdá se, že jsem stvořil perpetuum mobile ....

Vypadá to tak. Je to zvláštní, fakt žasnu. Nikdo neřeší, co mohlo root admina po tolika letech rozhodit tak, že vypěnil. Důsledek se prezentuje jako příčina a tisícerým opakováním se tvrdošíjně začíná vydávat za jedinou pravdu. Že častá krůpěj kámen proráží, nikomu nedochází. Kdysi se udávala životnost válečného pilota v bitvě o Británii. Byla strašně nízká. Jaká je životnost moderátora tohoto fóra, než ho trollové utahají a uhádají, vzájemně se přitom poplácávajíce po ramenou? Řekl bych, že se rapidně snižuje. Z tohoto hlediska je Kamil TITÁN, pánové...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakukol som do množstva iných vlákien a všetko normálne funguje, chronozivot pulzuje stále rovnako. A ten ľudský je beztak krátky, načo si teda míňať dní hadkami a ventilovanim virtuálnych antipatii. To fakt nemáte v živote dôležitejšie veci na riešenie? Závidím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Verím, že je tu veľa členov, ktorí by sa radi k téme posledných dní vyjadrili tiež, ale nevedia skoncipovať príspevok tak, aby mal dostatočne vysokú úroveň, ostatných zaujal a pôsobil hodnoverne. Dovolil som si preto pripraviť kostru, na ktorej je možné príspevok postaviť.

 

1. Člen uvedie, že sa už k téme nechcel vyjadrovať.

2. Spomenie Kamilove opovrženiahodné skutky za definované časové obdobie. Do tohoto bodu je možné vhodne umiestniť napríklad výrazy: zbabelo, egocentrický, demonštrácia sily a podobné.

3. V tomto bode je potrebné, po dramatickej pauze, spomenúť Kamilove dobré skutky a jeho zásluhy na chode fóra. Člen, ktorý sa s Kamilom stretol osobne, bezpodmienečne spomenie aj túto udalosť. Vhodné výrazy: zásluha, rešpekt, veľa dobrého, príjemný starý pán a podobne.

4. Ak bol člen zabanovaný, uvedie, ako nespravodlivo bol zabanovaný, že sa nemohol brániť a aké iné dôvody ho viedli k založeniu alternatívneho účtu, ktorý po skončení kauzy nebude používať.

5. Tento bod je voliteľný. Je možné spomenúť ťažkú prácu moderátorov a vyzvať ich na obnovu členov, ktorí boli odídení.

6. Spomenúť, že tým tému vyčerpal a už sa ku nej nebude vyjadrovať.

 

+1 :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdá se, že jsem stvořil perpetuum mobile ....

 

Spíš perpetuum debile. ;)

 

Jo, a přirovnání k válečným pilotům - byť nepřímé - je fakt síla. Už tu chybí jen srovnání Kamila a jeho významu a přínosu s Karlem IV.

 

Nicméně musím říct, že už dlouho jsem se tady nebavil tak, jako při čtení těch tří vláken kolem aféry patek-gate. Nechcete někdo napsat scénář? Možná by se toho nějaký ten režisér chytil a Chronomag tak definitivně vstoupil do dějin... minimálně kinematografie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, zdá se, že se mi podařilo přelstít systém a ban udělený root adminem. Výsledkem je, že od zítřka, nejpozději 7:45 by měli být všichni zabanovaní již bez banu. Prosím především ty, kteří používají ALTER, ať zítra mi napíší SZ, nebo sem do vlákna, jestli to již opravdu funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...