Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018


Kristian.nov

Doporučené příspěvky

U mě SMP jako celek dobrý. Své kupce si určitě najdou! Jdou prostě s dobou.

Osobně:

U předchozích keramik mi vyloženě vadil aplikovaný nápis OMEGA, tištěný je hezčí. Zase aplikované logo Omegy bych raději zachoval (nejraději mám jednobarevnou kombinaci na prvních PO). Červené Seamaster na mě působí lacině a pouťově u obou verzí. Info o materiálovém provedení mi tam vyloženě vadí - to patří na dýnko.

Héliák je o vkusu - nový asi praktičtější díky velikosti (ale kdo ho používá). Posun datumovky na 6hodinu je nepraktický, původní na trojce vykukuje z košile nebo bundy, tak se lépe čte. Vlnky zajimavé, výrobně složité, ale nelíbily se mi ani ty na prvních, takže palec dolů. Výška hodinek je daň za super inhouse (ten se povedl), ale pohodlí je rázem pryč. Skleněné dýnko k tool hodinkám jednoduše nepatří a pohled na strojek je hezký leda na fotkách, ale na živo mě absolutně neoslovil (vše je megatitěrné, tak proč na to vejrat). Mořský koník k Omegám prostě patří a bez něj bych jejich potápky jednoduše nechtěl. Další věcí je, že cenu hodinek v budoucnu zabije drahý servis, jelikož Omega součástky nepustí nikomu mimo origo zastoupení a tak majitelé budou solit plnou palbu. Tím se tyto hodinky dostávají do kategorie, do které dle mého úplně nepatří.

Design "buzna tahu"  byl změněn na "transgender tah" - to nemá cenu ani komentovat, pokrok prostě nezastavíš. Naštěstí lze levně prohodit za jiný dle vkusu každého soudruha. :-D

 

Když bych jedny potřeboval, půjdu do výběhových keramik, za mě celkově vkusnější, pohodlnější, praktičtější a levnější na provoz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslím, že se to rozlouskne, až je tady pár lidí ponosí na ruce. Co si pamatuju, tak u bezvlnkových SMPc byly taky vášnivé diskuse a nakonec všechny emoce vychladly a velkou spoustu příznivců si našly :-) I když je fakt, že tady hraje proti nárůst rozměrů a vyšší cenovka, kdy už to nebudou hodinky v téhle třídě "za lidovku".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Trochu OT dotaz (ale ne moc) - v čase 4:01 a dál je záběr na bondovky s kaučukem zezadu (pohled na dýnko) - kaučuk ale v místě, kde je upevněn stěžejkami k pouzdru, není od kraje ke kraji. To je takhle běžné? Vždyť to má pak na stěžejky daleko větší páku... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hodinky tak uměj chytit za oko, že mi už ani nevadí ten heliák...

 

To dělá to video. Borci by mohli natočit dojebané Traktory od Primu a vypadaly by fantasticky. 

Ne, vážně, vypadají o dost lépe a působí na mě hodnotněji než ze startu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dneska jsem si je konečně dal na ruku a nemít ten průhled, asi mám hodně velkýho červíka. Ten stříbrnej cifr je fantastickej, v mejch očích mnohem lepší než ty okoukaný černý/modrý. Tah prímovej, s mikroregulací. Strojek ovšem celkem hnusnej a vůbec se nehodí k tý celkový načinčanosti - mít pěkný pevný dýnko s koníkem..

 No, seshora ale fakt pěkný hodinky.

 Mimochodem u Dušáka 121 na tahu, na zeptání minimálně 7% dolů.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...