Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018


Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Ja byl vcera u Hanaka a nema je tam :( ptal jsem se kdy dorazi a prej podzim...fakt je chci videt a dik za komentar-furt premyslim jestli neprodat ty stary s vlnkama a nekoupit ty novy s vlnkama...

Uvidim jak pojedu Prahu - tohle je jedna z novinek ktera me dost zajima...

Už je nemají ani u Dušáka, byla to jen akce s výstavou modelů po Baselu. Na ruce jsem je neměl, což mě zpětně štve, ale aspoň jsem měl možnost si je prohlídnout. Na první dobrou mi to přišlo jako jiný hodinky (taky tím že byly na gumě), víc sportovní než současný SMPc i starý vlnky. Vzhledově fakt spíš k PO mi to přišlo. Takže pokud je chceš zkusit, nech si asi oboje, vzhledově to bude o něčem jiným, starý vlnky budou působit fakt staře, ale podstatně kompaktněji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Začínám mít dojem, že vlastně ty nový bondovky nebudou špatný, minimálně ten cifr naživo bude skvělej. Inhouse master chronometer stroj je taky paráda, a pokud bude platit ta cena na tahu kolem 5000 USD, je to vlastně supr nabídka.

 Takže akorát ten nešťastnej průhled..

 EDIT: Jo už to čtu, u nás cena 113. No.. furt to celkem jde, už za ten stroj.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem četl, tak cal.2500 nebyl rovna etalonem spolehlivosti (nevím jak poslední modely, ale o prvních je na internetu hromada kritiky). Zajímal by mě názor a zkušenost místních majitelů, jelikož tyto hodinky se obvykle moc nešetří.-?

Heliák, vlnky, tah jsou otázkou vkusu každého soudruha. Co mi vadí je zadní průhled, jelikož u tool hodinek je to nesmysl a nerez víčko kermik s koníkem mi přišlo designově vůbec nejpovedenější z celé produkce Omeg, co kdy spatřilo světlo světa. Zvětšení o 1mm mi přijde zbytečné...

Keramiky tedy budou pro mě poslední "pravé Bondovky", co se designu týče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Byl jsem teď očumnout na staromáku v Omega butiku, jestli náhodou už nemaj ty nový bondovky - nemaj, přislíbeny jsou na konec října, sympatická paní vidí reálně spíš půlku listopadu.

 Potvrdila 7,5% zdražení od Omegy, co jim teď chodí na krám, už je dražší. Což u těch novejch bondovek znamená celkem raketu - původní cena měla bejt 131, teď po zdražení tedy nějakejch 140.

 Jinak neofiko maj slevu 20% na "starý" AT s Master coaxem, nejlepší full size varianta s modrym cifrem (bohužel na kůži) tedy po slevě do kila, což jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo.. šoupli to trochu někam, kde by, podle mě, bondovky úplně bejt nemusely. Bych byl rači za bondovky jako slušnej mid-range, klidně s coax Etou a kdo se chce trochu rozšoupnout, nechť si koupí PO s Master Coaxem (ty tam maj mimochodem za 143, 5, tu základní variantu.. No ale já tomu nerozumim:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...