Přejít na obsah

Breitling Baselworld 2018


Jörg8X

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

xcmaniax - ono to uz bylo s prichodem chronomatu a ?festina style? fontu na lunetach, absenci jezdcu na ctvrthodinach na lunetach atd kdy se to Breitlingarum, kteri meli radi designovy smer cca 2000-2010 velmi libil, ale vyborne to zafungovalo v Asii a u neklientu, kteri toto designove smerovani uvitali a bylo jich vyrazne vic nez tech nasranych. Tak to proste asi je. Pro me je Breitling v tuto chvili asi stejne nezajimavy jak Omega, protoze tam jsem se taky zaseknul drahnou dobu zpatky a inhouse, ktery je temer nutnost davat do jakychkoliv hodinek pro me tak silny duvod se na to divat jinak neni. Ale zase to ma i radu vyhod, nemusim to nejak zvlast resit a clovek se muze divat i jinde nez driv..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je tah z Fortisek ne? Mě ty napiglované "šikmé" linky sice nikdy moc nebraly, ale tohle už je skutečně pád do "prostřednosti". 

Každopádně 100% souhlas se spidererem - odteď to bude jen další (kdysi slavná) značka, o kterou se můžu přestat zajímat...  -_-

 

PS: u aut jsem podobnou deziluzi zažil před zhruba 6 lety u LEXUSu - taky díky nástupu ambiciózního kašpara do vedení... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole na mě je to, jak hadr na býka. Takhle z****t legendární model, jako je Navitimer je fakt na palici, já jsem sice afektovanej, jako prase od té doby, co změnili stránky a modelovou řadu, ale sorry, tohle se fakt nedá. Kombinace Navitimer + Beta logo + PRO III nebo co to, je bizáár ... humus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty vole!!! Ta datumka je luxus! 

 

No, ono to je celé takový....luxus. Vidět to před rokem, tak řeknu " kua Číňani už neumí ani fejkovat" 
Breitling tímhle imho hodně ztratí, protože jejich DNA bylo vždycky čitelné, zejména u Navitimerů. Ano, pro někoho to byla snobárna, kolotoče apod., ale byl to alespoň jasný styl, který si zákazníky (snad) našel. Tohle je šeď, nuda a pád mezi Orisy, Eterny a Longiny  (nic proti nim, ale víte jak to myslím).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...