Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové, mockrát všem děkuji.

 

McStinger: máš pravdu. Nejvíc mi zatrnulo, když jsem s ním chytil při nasazování hodinek o pouzdro. Bude mi to chvilku trvat. Taky jsem mu už udělal nějaké rýhy o kliky u dveří, budu se muset naučit otvírat dveře jinou částí dlaně, ten zbuk se mi vůbec nelíbí  :lol2:

 

rooosta: přesně, teď už jí nic jiného nezbude  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super!! Ta posledni je nej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tak vždycky čučim do tohohle vlákna,čéče,kdes vzal v nadpisu to slovo:"NESMĚLÉ".

Nahradil bych to slovem:"Profesionální".

Moc rád se koukám na tvé pokusy.

Prostě mě to baví.(zase jsem na smartu,tak mi nejdou ty smajlové.Chtěl jsem tam dát nějakýho obdivnýho).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

leebauer:díky moc. Budu se snažit zlepšovat, aby to bylo pořád o něco lepší.

 

siwi: moc mi to loučení neulehčuješ. Byly to moje nejpřesnější hodinky. Od té doby co jsem je dal do krabičky se mi stýská a ty mě ještě budeš mučit? :-D Rád bych si je nechal, ale chronobundus je zrádná věc a mě pořád hlodal. Vtipné je, že když jsem se tady na fóru baj voko před rokem možná dvěma ptal na pořízení svých prvních automatických hodinek, všichni mi dobře radili, ať je koupím hned (ty vysněný) a já si to nedokázal představit (hrozná suma). No a dnes je všechno úplně jinak. Ale nelituji toho, byla to krásná cesta poznání. Teď jen doufám, že si sedneme a bude všechno dobré. Budou to snad moje definitivní, tím spíš, že to budou první hodinky v ceně nad 15tis. co budu kupovat nové a chci si to náležitě vychutnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak já Ti rozumím... zažívám totěž s těma svýma Oriskama. Navíc si myslím, že máme políčeno na stejný kus... prostě tohle fórum mi za poslední dobu dalo dvě důležitý ponaučení...jednak, že sny se nemají ?drobit?... a za další, že bych se měl naučit kupovat jetý hodinky (který jsem nikdy neměl) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shewcza: Chronobundus je silnější než rozum. To tu asi víme všichni :D Ani ve snu by mě nenapadlo, že by sis to loučení na základě mé poznámky rozmyslel. Tím spíš, že míříš na své vysněné nafurtovky. Spíše jsem tím narážel na své zkušenosti s loučením a pořizováním nových hodinek. Za ty léta tady se to opakovalo už mnohokrát. A nejednou se stalo, že z vysněných hodinek se staly hodinky, kterých jsem se rád zbavil, protože se u nich ukázalo něco, co z fotek poznat nejde.

 

Na mysli mám především jejich pohodlnost. Hodinky můžou vypadat sebelíp a sebezajímavěji. Můžou mít sebevětší machrindex díky věhlasnosti jejich výrobce. Ale jak nesedí na ruce, je to peklo na zemi. Zažil jsem si to s Breitlingama. Rok a půl jsem si namlouval, že přeci mám, po čem jsem vždy toužil. Až jednoho dne jsem se naštval, prodal je a šel zkoušet něco jiného. 

 

Paradoxem při tom však je, že Aquaracery, co mám teď, se mi do výběru hodinek dostaly pokaždé. Jen jsem se vždycky rozhodl jinak. Až vloni jsem dospěl k závěru, že co jsem vyzkoušet chtěl, jsem už vyzkoušel, a je čas konečně sáhnout po tom, co na mě při výběru vykukuje pokaždé. A bylo to asi to nejlepší hodinkové rozhodnutí za celou mou chronomagovou historii. Pohodlnější hodinky jsem fakt nikdy neměl. A navíc jsou nenápadné, bez nějakých extra stylistických výstřelků, takže se na nich nemá moc co okoukat. 

 

Tak tohle mi blesklo hlavou, když jsem včera četl o tvém loučení s TAGy. Nevím, co máš teď v plánu, ale samozřejmě ti přeju, aby to bylo opravdu TO správné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No moc dobře si pamatuju, jak mě tenkrát kolega chytil za ruku, kde ho zaujaly Déčka a ukázalo se, že je taky tak trochu chronomagor. Ale fakt jen trochu trvale nosil (a asi stále nosí) nějaký Hamiltony. Oba jsme si zanotovali, jak se nám mechanický hodinky líbí, ale jak nechápem ty, co si koupí Omegy nebo Rlx za 100+, natož že je ještě normálně nosí (co když je škrábnou, někde s nima vezmou futro, apod, no každý to tu zná). Rozloučili jsme se s tím, že takoví magoři my opravdu nejsme. Uplynulo pár let, s kolegou se moc nevídám, ale naposledy jsem si z dálky všiml, že jeho Hamiltony trůní na ruce stále. Takže takovej magor on opravud není.

...

...

A sebe rači nebudu komentovat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...