Přejít na obsah

Smartwatche na běh


Doporučené příspěvky

Panove, potrebuju neco, co ma gps, meric tepu a podporuje stravu a spotify. Nechci uz behat s telefonem. Ideal tak do 5tis, ale znate to. Jde neco sehnat? Celkem se mi libi Xiaomi Amazfit, ale u nich myslim nefici spotify.

Diky za pripadne tipy.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyřešeno. Xiaomi Amazfit Stratos. Za 5ku bez daně s 2letou zárukou. Applům vystavila stopku malá výdrž baterie v GPS režimu. Spotify - jasně, s tím jsem se trošku přepočítal. Nicméně hodinky mají dle výrobce 4 GB volného místa, takže nějaké mp3 se vlezou. Mám je pár hodin na ruce, po delším čase poreferuji. Mohl jsem sice z budgetu Fenixy 5, ale pro mé účely mi přišly zbytečné. Za ty prachy raději vezmu nový foun na prodej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Taky na běhání smartwatch moc nedoporučuju - pokud je pro tebe opravdu důležité hlídání tepové frekvence (jakože asi u běhání je) tak je určitě lepší sporttester s hrudním pásem.. já si na běhání koupil za pár peněz Sigmu 25.10 a je to užitečný pomocník :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, dnes jsem koupil garmin vívosport optic, mrkni na to. Nejsou to hodinky, ale spíš band, a má to i gps a měřič tepu. poprvé vyzkoušeno při 11km běhu a na garmin connect to ukazuje vše, co mi ukazovaly garmin 235 (které doporučuji také, pokud bys do toho chtěl dát víc a měl je jen jako hodinky - já mám pásek na pravé ruce a na levé mohu nosit klasickou hodinařinu ;-)). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...