Přejít na obsah

Breitling a Breitling :-)


Doporučené příspěvky

Ak ich budes chciet niekedy pustit, tak sa hlásim

Jasný, u mě to nebude dlouho trvat, myslím že to bude hned po žních :-) Vem si ty v keramice co mám v prodejním vlákně, práší se mi tady na ně a nechám je za tašku hrušek :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm, škoda, letos report z potápění nebude a železné rybky se více jak do čtyř pěti metrů nepodívají :-( Uši mě nedovolí, zkusil jsem šnorchl, probral to tady s divemasterem a je to zbytečný risk. Po skoro roční úspěšné léčbě to ucho zase rozbít by byla stupidita. Aj, tak se vyléčíme a snad příště, jinak zpátky k hodinkám :-) Přesnost po dvou měsících nošení +20s, což je u velkého B standard a samozřejmě příjemná záležitost. Co mě překvapilo je luxusní chod lunety a to kdykoliv kdekoliv, celý den válení v písku, zatím nikdy žádný odpor a chroupání čehokoliv uvnitř. Perfektně vyřešena luneta a gumové indexy je super bonus. Nadšení prostě i s mým překvapením pokračuje, šeredky to jsou, přiznávám, ale asi to bude hardcore tool jak má být...a ten look k tomu prostě patří, baví mě :-)

post-364-0-57531100-1529092391_thumb.jpg

post-364-0-69188800-1529092405_thumb.jpg

post-364-0-05880100-1529092415_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsou gumový indexy?

Indexy na lunetě jsou gumové nebo kaučuk, nerad bych kecal a hlavně ani neznám rozdíl :-) Dost by mě zajímalo jak je řešená, protože jsou uvnitř jako by vlisované ze spodní strany a brusem srovnané do krásy ze shora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Toz me neberou ani jedny, ale sto lidi, sto chuti :) Stejnes mel vzit jedny rolady a udelal bys lip :D Kdyz uz, tak ty SO, ty ryby sou takovy unyly. Nicmene kdyz uz ted vis, ze jedny pudou, tak ti davam tri mesice a nebudes mit ani jedny..

ty vole, afriko, ani ty tri metry si to nevydrzel :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Krásná ukázka toho jak jsou chrono cesty nevypočitatelné, ano škaredky mi zůstali za nehty :-) Dokonce byli i v prodeji a dnes by mě to mrzelo...jsou přesné, velké, těžké,, odolné, vodotěsné a mají v sobě ducha toho správného Breitlingu :-) Co více si přát pro toulky kolem oceánů celého světa.

post-364-0-19766800-1548525105_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...