Přejít na obsah

3.reklamace nebo hledat jinde?


JMK

Doporučené příspěvky

Nechal si servisovat hodinky, protože byly rozbitý, ale ani po servisu nešly, takže reklamoval to, že servis nic nevyřešil, i když vyřešit měl. Tahle reklamace servisu skončila výměnou setrvačky, kterou chtěl v tom pytlíku. Taky bych asi očekával jaký koliv díly, který vyměnili i kdyby to byla 20 reklamace toho samýho servisu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nepřivolávej, mám svých problémů dost. Ovšem snažím se vyjít se všema a vím, že nejhorší práce je s lidmi, proto tuším, že to nebude žádný med tvářit se na všechny strašně mile i když on je protivný jak p*del. Tím nemyslím autora, spíš všeobecně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestačím se divit, že tohle někomu přijde v pořádku (dokonce o tom píše, jako hodinářské špičce) a ještě klučinovi píše, že machruje, přitom to popsal naprosto normálně a bez jakéhokoliv náznaku arogance či čeho. Nic proti vám, ale přál bych vám, abyste taky na xkrát někam chodili x měsíců, nikdo vám pořádně nic neřekl a hodinky vám spravili (asi) po 4 měsících a ještě tam nechali trojku, či kolik. 

Pro zakladatele: Dávno bych je dal jinam, tohle je výsměch. 

Že prodavačka neví, co hodinkám je? To je jasný, ale snad je standard k hodinkám vést dokumentaci, co se dělalo nedělalo atd.!!!

Že se něco nepovede se stát samozřejmě může, ale komunikace by měla vypadat úplně jinak.

To, že tohle někomu přijde jako perfektní práce, je bohužel smutná realita dneška.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deeak:

A největší sranda je že jsem je nechal servisovat ne protože by byly rozbitý ale už šli dost pozadu a přišlo mi že osm let je na ně dost beznservisu. Ale nic zásadního jsem neřešil.

No snad to mám za sebou a budou v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...