Přejít na obsah

Prve automaty - ako sa spravat


david28

Doporučené příspěvky

Ahojte,

Pravdepodobne tu niekde takato tema bude avsak nepodarilo sa mi ju dohladat. Nakolko som si kupil prve automaty chcel by som sa informovat na nejake zakladne navyky a zvyky ktore by som si mal osvojit.

 

Bol by som vdacny za kazdu radu od nastavenia datumu, cez vhodne ulozenie na noc atd. Berte ma prosim ako uplneho zaciatocnika.

 

Hodinky som si zadovazil hydroconquesty od longinesu kde podla vyrobcu by mal byt kaliber L619 alebo 888. Taktiez netusim ako zistit ktory kaliber v hodinkach tika mimo ich otvorenia.

 

Vopred dakujem David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik moc, toolwatch nejde stihnut s info ze nieje uz k dispozicii.

Skusim pozret nejake alternativy.

 

Hodinky mam 2hy den a aktualne robia cca -10/24h - je nieco ako zabeh a upravi sa to alebo ich bude lepsie dat zostelovat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen nenastavuj datum mezi 21h a 3h ráno někdy je to 22 a 2 atd. Mělo by to být v manuálu. Mohl by jsi strhnout cosi na datovém věnci. Nemlať s nimi do zdi a neházej je na podlahu;-) Korunkou nehejbej pod vodou a radši ani těsně po vynoření než uschnou.

 

Každá pozice při odložení na noc (na straňe, na dýnku, na skle) ti dá jinou odchylku tak si hraj. A pokud tě bude po čase štvát odchylka do minusu tak si je nech poladit ale nezapomeň k tomu chtít i zkoušku vodotěsnosti. Jinak 10 s za den je úplně ok i když Longines to umí i lépe. Já bych snesl i 12s do plusu ale ani 1s do minusu:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este otazka, ako postupovat ked hodinky budu dva dni lezat a zastanu ? dat na ruku a pohybom ruky sa rozbehnu, dotiahnu alebo ich je lepsie natiahnut aspon par otockami ?

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...