Přejít na obsah

Prve automaty - ako sa spravat


david28

Doporučené příspěvky

neviem preco mi opakovane hodi iba cast textu ako prispevok a zbytok zmaze vid predchadzajuci prispevok a nizsie pripajam cele znenie

,,kazdu hodinu to stihnem tak 10x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Staci obcas provetrat;-) Je to jako s chatou. Obcas prijedes a uklidis, zatopis atd. Hodinky neni treba hrotit. Mel jsem hodinky 2 roky v suplikuna nic se jim nestalo. Obecne jsou chronomagori trochu citlivy. Vic nez je skutecne nutne. Hodinky co se po mesici nenoseni poskodi jsou na prd. Doporucuju se s tim lidove receno nesrat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Mala rada z vlastnej skusenosti s prvymi automatmi. Ked chces nastavovat cas uisti sa aby si mal korunku vytiahnutu do druhej pozicie. Na mojich longinoch ide korunka hodne tazko, raz sa mi podarilo spatne ju vytiahnut a namiesto casu som nastavoval datum. Samozrejme bolo 22:30 a tento omyl ma stal 6000 u bechyneho a polamane koliesko v strojku. Inac polohu neries, ci lezia tyzden tiez ne. A 10s do minusu by som urcite neskusol. Do plusu ok ale do minusu ani bohovi. A longiny to teda vedia podstatne lepsie, ak su to fungl nove hodiny tak to sa teda soudruzi z longines moc nepredviedli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...