Přejít na obsah

Lindbergh


Onisan

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
YPO - tak to vidim prvne, ted jsem se snazil najit neco oficialniho na webu a nepodarilo se mi to, na dotaz Longines Lindbergh Chrono/Chronograph mi to nenaslo nic relevantniho ani v textu ani v obrazkach - pro me je to trosku podezrela vec.. ;)

Možná to je fejk - nevím - taky to vidím poprvé.

 

Tady

a tady je další

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
AAAAAAAAAAAhoj členové, jen vám chci říci,že ten menší rozměr je akorát,navíc když je někomu otevřu a navíc mu zatočím s tím vnitřním ciferníkem má oči navrch hlavy.

Jestli náhodou ta posedlost velkým průměrem hodinek není syndrom malého pé.. ! hahahahaha (pardon za tu poznámku)

každopádně zrovna tento model je větší velikosti fakticky nenositelný, po roce šel do světa jelikož jsem je měl na ruce asi dvakrát. Ke košili nejdou,protože vyhrnují sako až k loktu,do auta nelze jelikož jezdíte stále doprava, na ryby je jich škoda a k tričku na machrování to není to pravé.

 

Nosím běžně Longiny master collection chronograf nebo Breitlingy heritage 46 mm zcela bez problémů

Podle téhle logiky je zde několik návrhů hodinek pro chlapy s pořádným p....

post-227-1213253838.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Četl jsem o kapitánu cookovi - myslím, že to určování zeměpisné délky a navigační příručka bude mít jistě něco společného s námořním chronometrem (graham nebo kdo?) - cook byl jedním z prvních, kdo to používal a tak docela srabácky věděl, kde se se šífem nachází, což prý před ním frajeři jen tušili odhadem vypočítaným z úplně přibližnýho měření rychlosti, jakéhosi takéhosi záznamu směru přídě (snášení třeba proudem nemohli ani postřehnout), času z přesýpacích hodin a nepřesného předpokladu velikosti zeměkoule (páne jo - v tichým oceánu !!! :D :D) - pochybuju, že by to lindbergh úplně od začátku vymyslel, ale je kabrňák, že ho to napadlo aplikovat do náramkových hodinek. To seřizování vteřin je taky nádherný retro! Celý se mi moc líběj. 47mm je u takovýhle hodinek myslím smysluplný, jen když se to nevím jak a proč promítne do B-Uhr, ačkoli to spolu nesouvisí. Naopak, ta velikost je dokonce neadekvátní a neautentická. Těch 38mm je, budiž, taky neautentický, ale přijatelný ústupek přehlednosti a módě - vždyť mají ještě tu vytrčenou kulatou korunku !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...