Přejít na obsah

LOL vadis


JoyStick

Doporučené příspěvky

Takže.

 

Jelikož měl milý Bert potřebu mě tady protáhnout bahnem před nastoupenou jednotkou a pak mi ráčil zamknout téma, abych se k tomu nemohl vyjádřit, založím si svoje.

 

Začneme od začátku.

 

Dopustil jsem se 2 přečinů proti pravidlům, za které jsem se několikrát omluvil jak Bertovi (absolutně ignorováno), tak Sibiřovi (děkuju za lidskej přístup), tak všem přímo zúčastněným - jmenovitě martar a kdojinej (komu jsem dokonce nabídl vrácení peněz, když uvedl, že měl řemeny za generikum)

 

Dodatečně se chci omluvit i všem nezúčastněným členům fóra, naprosto veřejně a transpanentně uznávám svou chybu. A to od začátku, kdy jsem na to byl upozorněn.

 

Prohřešek 1)

V martarově vlákně o Speedech jsem si před časem všiml červeného gumového strapu (z ebaye) a po několika dotazech jsem ho dohledal a na vyzkoušení k mým Moonphasům objednal. Úmysl by měl být tedy zřejmý naprosto všem.

Bohužel v tom zapálení jsem si objednal špatný rozměr (20mm místo 22mm). Jelikož je tu spousta lidí, kteří se v daném vlákně vyjádřili pozitivně o tomto strapu, řekl jsem si, že by to třeba někdo rád vyzkoušel a uplácal jsem inzerát.

Mimochodem jsem to prodával za daleko menší částku, než jsem to koupil, čili pokud si někdo chce myslet, že mám potřebu vydělávat na fejkových gumách, nechť si to myslí.

 

V danou chvíli mi vůbec nedošlo, že se vlastně stávám distributorem padělku. Celé to mělo dobrý úmysl, umožnit někomu dalšímu si to na Moonech zkusit. Upřímně jsem ani nečekal, že se někdo ozve a počítal jsem, že to hodím do koše.

Ozval a vzniklo z toho to úsměvné divadlo.

 

Prohřešek 2)

Jelikož mám troje hodinky, které nenosím a jen mi leží v hodinkovnici, chtěl jsem je nabídnout do prodeje. Vytvořil 3 inzeráty a bylo. Načež mě jeden člen, se kterým jsem již dříve uskutečnil obchod upozornil, že mi to asi smažou, že je pravidlo 1/2 roku. Inu jal jsem se proaktivně napsat Sibiřovi, že se omlouvám, ale netušil jsem to a jestli by mi to nezamkl, abych následně inzeráty nemusel vyrábět znova. A jelikož je Honza rozumnej a rovnej chlap, tak mou omluvu přijal a mé prosbě vyhověl.

 

Jelikož jsem na fóru 5 minut i s cestou, ale i přesto jsem stačil poznat řadu skvělých lidí (i osobně) a uskutečnit obchody za 1/2 milionu korun, jaksi jsem nebyl dostatečně pozorný ve studování pravidel (které jsou mimochodem velmi špatně k nalezení - což mě ale neomlouvá), takže jsem si zkrátka v hlavě uložil pravidlo "50 příspěvků" a tradá inzerovat. Naprosto mi unikla druhá část pravidla a to je 1/2 roční registrace.

 

Tedy - BAN jsem přijal a ani jednou ho nerozporoval (což jsem i jasně napsal Bertovi). Nebrečím, nemám to zapotřebí, a hlavně není nad čím, je to spravedlivé rozhodnutí k mé neznalé akci.

 

Nemám problém s tím, že jsem dostal varování a nemám problém s tím, že jsem dostal BAN okamžitě, bez jedné jediné hloupé SZ, že je něco špatně, přímo od Berta. (což by dle méno názoru byla minimálně slušnost, zvláště u nového člena, u kterého lze celkem spolehlivě předpokládat, že úplně neví která bije)

 

S čím ovšem mám problém je jeho potřeba zakládat téma s nepřesným popisem situace, selektivním zveřejněním informací a prezentaci mé osoby jako největšího překupníka s padělky zde na fóru. Čekal jsem, zda se podobná témata objeví i pro další osoby, které měly dostat BAN za totéž, ale ten metr je zjevně na jednu stranu kratší. (bany nesleduju, je mi to jedno, ale téma jsem skutečně nezaznamenal)

 

To za A není fér, za B to není pravda a za C pokud tohle má být vizitka fóra gentlemanů, je mi hodně stydno.

 

Udělal jsem chybu (nevědomky, ale udělal), načež jsem za ní byl potrestán (právem) a protažen žumpou názorů lidí, kteří do té chvíle neměli tušení o mé existenci (že beemane? - označovat za fejkaře někoho koho neznáš, o situaci nic nevíš, ale máš potřebu vyjádřit Tvou osobní nechuť nad danou osobou? Bravo.)

 

Tedy:

 

1) Ještě jednou se na závěr omlouvám za své neuvážené jednání v obou případech.

2) Děkuji všem účastníkům diskuse ve vlákně Quo vadis (lol), udělal jsem si adekvátní názory.

3) Toto je první, jediný a poslední post z mé strany k tomuto tématu. Vnitřně jsem bojoval, jestli se k tomu vůbec vyjadřovat nebo ne, ale určité aspekty daného divadla mi nedaly mlčet. Nicméně nebudu dál na nic z toho reagovat, nemá to nejmenší smysl. Všichni účastníci předchozí diskuse evidentně ví všechno a mají dávno názory zformované a vyjádřené a nikdo z nich zjevně nikdy žádnou chybu neudělal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...