Přejít na obsah

Rolex a dovolená


JamesLurk

Doporučené příspěvky

Čau kluci, doufám že to tu někde už nebylo, ale přemýšlím zda vzít na dovolenou na Krétu normálně Batmana, kterého normálně nosím všude a rád bych ho měl a nebo se raději spolehnout na Seika. Jde mi o otázku bezpečnosti. Někdo říkal, že to Itálie určitě nic nebrat, že vám je klidně někde sundaj z ruky, stejně tak někam do Turecka atd... nevíte z vlastní zkušenosti, jak je na tom Kréta? Budem si tam půjčovat auto a jezdit i trochu po ostrově. Ptám se trošku jak blbec, ale nemám zatím skoro nic nacestováno, bude to můj druhý výlet k moři v životě, takže nemám v tomhle ohledu zkušenost. Hodinky jsou moje součást, však to znáte. Díky za názory! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No nevím, mám za sebou podle tohodle naprostou divočinu - Gruzie,Albánie, Monte Negro, Makedonie, Rumunsko, Moldávie, Bulharsko,- vždy jezdím aspoň s 5-6 ks ( a ne nejlevnějšíma ) a nikdy jsem neměl problém. Jestli se bojíš, vem si ty seika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na dovolenou k moři beru potápky za sedmičku, něco jako Seika, plus letos i amfibie. Batmany zůstanou spolu s ostatními lepšími kousky v bance. A proč? Předně si chci odpočinout od hodinek. Nechci řešit, jak prolézt s Rolexkama letištní kontrolou, zda je dávat na pás nebo do misky, zda se na mě někdo na trhu netlačí a nesleduje mou ruku, atd. Především ale mám v plánu intenzivní plavání i potápění, lovení a focení ryb, stavění písečných hradů a krajin s dětma... a zejména ten písek a korály, to si troufám říct, by si asi s povrchovkou BLNR moc nerozuměly. Bál bych se, že zejména středové články tahu by asi vypadaly po návratu hrozně.

 

Loni jsem zvolil stejnou strategii a ohromně si odpočinul od chronobundu. Navíc jsem si ty levné hodinky vyloženě užil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...