Přejít na obsah

Trezor s natahovačem


Doporučené příspěvky

Zdravím, 

 

prošel jsem existující vlákna, ale nenašel jsem úplně rady pro mojí představu.

 

Mám už pár kousků ve sbírce a mám k nim citový vztah. Nechtěl bych, aby nejaký feťák při náhodné vloupačce mi všechno pobral. Spousta z vás to řeší běžným trezorem nebo schránkou v bance. To pro mě ale nebude fungovat.

 

Kupuju si hodinky, abych je nosil, takže je hodně střídám a nechci si je nechávat v bance. A navíc jsem typ, co je chce vrtět, abych je nemusel pokaždý nastavovat. Takže co s tím?

 

Prosím poraďte nějaké řešení do 100 tis. pro cca 10 hodinek. Může to být trezorový watch winder, pokud se vejde do rozpočtu. Nebo i nějaký běžný trezor, do kterého si dám vlastní winder nebo si nechám udělat vestavbu.

 

Předpokládám, že tohle už řesilo spoustu z vás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Primo trezorovy watchwinder v teto cenovy kategorii nesezenes. Idealni reseni cena/vykon je koupit trezor, ktery ma zabudovany zasuvky a dát si tam vlastní winder. Domluv se s panem Heinem https://www.novetrezory.cz/kontakty/ Mam s nim velice dobre zkusenosti a rad poradi. Vim, ze napriklad Jinova dela zasuvky do trezoru http://www.jinova.cz/elektricke-zasuvky-v-trezoru

Upraveno uživatelem bradda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě nenapadlo, že se dají dělat zásuvky do trezoru. Díky za tip!

 

Akorát takové řešení vypadá, že bude hodně velký. Když si představím to svoje windery (mám dva pro 4 hodinky) strčený ještě do trezoru, tak to bude ohromná bedna, která už v obytných místnostech neprojde.

 

Nemáte i nějaký tip na winder, co je i dostatečně malý a dá se tak strčit do trezoru. Já vím, že jsou jich tuny, ale něco vyzkoušenýho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...